Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Guldman Sachs-støttet krypto-platform får godkendelse som serviceudbyder

Crypto Whales Are Accumulating This Underrated Gem – What Does it Do?

Elwood Technologies Sikrer Regulatorisk Godkendelse fra FCA

Elwood Technologies, en krypto-platform med backing fra Goldman Sachs, meddelte onsdag, at virksomheden har sikret regulatorisk godkendelse som serviceudbyder. Godkendelsen fra den engelske Financial Conduct Authority (FCA) dækker Elwoods udførelsessystem til sikkerhedstokens og derivater. Virksomheden, der blev grundlagt af den britiske milliardær Alan Howard, rejste 70 millioner dollars i maj 2022. Denne Series A-runde, der blev co-ledet af Goldman Sachs og den tidlige venturefond Dawn Capital, øgede Elwoods værdiansættelse til 500 millioner dollars. Blandt andre traditionelle finansielle giganter, der bakker Elwood op, er Barclays, Citi og Two Sigma, mens Galaxy Digital, Chimera Capital og DCG også er blandt firmaets investorer.

Elwood, der oprindeligt blev skabt til at forvalte Howards krypto-formue, tilbyder en komplet Software-as-a-Service (SaaS) platform. Den forbinder sig med krypto-børser over hele verden, hvilket giver institutionelle investorer mulighed for at handle med digitale aktiver. Ifølge data fra Crunchbase har Howard personligt foretaget betydelige investeringer i kryptosektoren og støttet omkring 40 krypto-selskaber som Polygon og Komainu.

Forventninger til TradFi-spillere

Virksomheden forventer nu, at traditionelle finansielle aktører vil investere mere i digitale aktiver, på trods af de tilbageslag, der var i 2022. Elwood Technologies er en af de første digitale aktører, der er godkendt af FCA, ifølge Elwoods administrerende direktør. Mathew McDermott, chef for digitale aktiver hos Goldman Sachs, sagde, at FCA’s godkendelse indikerer Elwoods fremskridt med at opbygge digitalt aktive- infrastruktur i overensstemmelse med reglerne.

Betydningen af FCA’s godkendelse

FCA har en flertrinsproces til at autorisere virksomheder, der opererer i kryptorummet. Først skal virksomhederne kontrollere, om deres aktiviteter passer inden for hvidvaskningsreglerne og FCA’s regler. Når de er godkendt, vil virksomheden blive opført i FCA’s register og modtage et unikt identifikationsnummer.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version