Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

HashKey Group indgår partnerskab med Catizen på Telegram Mini App’en i deres første skridt ind i Web3 rummet.

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

## HashKey Group indgår partnerskab med Catizen

HashKey Group har indgået et partnerskab med Catizen, en Telegram Mini App, og dette markerer gruppens første skridt ind i Web3-rummet.

### Hvad er Catizen?

Catizen er en Telegram Mini App, der giver brugerne adgang til en række funktioner inden for kryptocurrency og blockchain-verdenen. Appen giver brugerne mulighed for at handle med kryptovaluta, deltage i decentraliserede finansielle aktiviteter og meget mere, alt sammen direkte fra Telegram-platformen.

### HashKey Groups første skridt ind i Web3-rummet

Partnerskabet mellem HashKey Group og Catizen markerer en spændende udvikling for gruppen, da det repræsenterer deres første skridt ind i Web3-rummet. Ved at samarbejde med Catizen får HashKey Group adgang til en platform, der er dedikeret til at fremme adoptionen af kryptocurrency og blockchain-teknologi.

### Fremtiden for HashKey Group og Catizen

Med dette partnerskab åbner der sig nye muligheder for både HashKey Group og Catizen. Sammen kan de to parter drage fordel af hinandens ekspertise og ressourcer for at skabe innovative løsninger inden for Web3-rummet. Det vil være spændende at se, hvilke nye produkter og tjenester de vil lancere i fremtiden og hvordan de vil bidrage til at forme fremtiden for kryptocurrency og blockchain-teknologi.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version