Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

HKMA Etablerer Arbejdsgruppe for CBDC Interoperabilitet: Hvad det betyder for Future of Finance in Hong Kong

Bitcoin Price Prediction as MicroStrategy Buys an Additional 155 BTC – Can BTC Reach $40,000 Soon?

## HKMA Etablerer Arbejdsgruppe for CBDC Interoperabilitet

The Hong Kong Monetary Authority (HKMA) har dannet en arbejdsgruppe for at fastsætte branchestandarder for wholesale CBDC-interoperabilitet. Gruppen sigter også på at lette tokeniserede aktivtransaktioner og interbankafvikling ved hjælp af wCBDC.

### Projekt Ensemble Architecture Community

Gruppen, der er kendt som Projekt Ensemble Architecture Community, vil bistå med implementeringen af Sandbox, som forventes lanceret i midten af 2024. Sandbox’en vil hjælpe med yderligere forskning og testning af tokeniseringsanvendelser, bemærkede HKMA.

### Medlemmer og Formål

Ifølge meddelelsen vil komiteen bestå af medlemmer, der er eksperter i “at bidrage til udviklingen af tokeniseringsmarkedet i Hong Kong.” Dette inkluderer repræsentanter fra forskellige områder såsom myndigheder, banker, akademikere, kryptofirmaer mv.

### Lancering af Projekt Ensemble

Projekt Ensemble er en ny wholesale CBDC, der blev lanceret i marts af HKMA. Lanceringen havde til formål at styrke Hongkongs pulserende finansielle sektor, ifølge Eddie Yue Wai-man, administrerende direktør for HKMA.

### Fase 2 Af e-HKD Pilotprogrammet

Hongkongs centralbank har også dykket dybere ned i potentialet for en CBDC. Sidste måned annoncerede HKMA lanceringen af fase 2 af sit e-HKD pilotprogram, der fokuserede på udforskning af programmabilitet, tokenisering og atomisk afvikling af en digital Hong Kong-dollar.

### Afslutning af Fase 1

HKMA afsluttede sin fase 1 i oktober 2023 og testede med succes brugen af e-HKD til forskellige indenlandske detailformål, herunder programmerbare betalinger og offline transaktioner.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version