Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

IMF Managing Director Calls for Regulations to Curb Crypto Risks

Satoshi-era Bitcoin Whales Transfer $230 Million Worth Of Assets- Here’s What You Need To Know

## IMF-topchef advarer om de finansielle risici ved kryptoaktiver

IMF’s administrerende direktør Kristalina Georgieva har adresseret måder at begrænse kryptovalutarisici på finansiel stabilitet.

Georgieva understregede, at kryptoaktiver skal reguleres med klare regler og infrastruktur. Under en international konference i Seoul om digital valuta advarede hun om, at disse aktivklasser kan underminere makrofinansiel stabilitet.

## Regulering af kryptovalutaer for at undgå risici

Ved konferencen, der blev arrangeret af IMF og den sydkoreanske regering, deltog repræsentanter fra landets finansministerium og centralbanken for at drøfte foranstaltninger for digital valuta, herunder reguleringsrammer samt centralbankers digitale valutaer (CBDC).

IMF-chefen advarede om, at den stigende adoption af kryptovalutaer kunne “undermine makrofinansiel stabilitet.” Hun tilføjede, at kryptovalutaer også kunne true fiskale holdbarhed, hvis skatteopkrævning blev volatil eller sværere at håndhæve.

## Potentiale og udfordringer ved digital valuta

På trods af udfordringerne, understregede Georgieva, at gode regler kan fremme og lede innovation. Det blev også noteret, at der er behov for lovlige og konsistente regler, herunder klar anti-hvidvaskning og skatteframework samt god infrastruktur.

## Interesse i at lære af udviklingslande

Georgieva bemærkede, at der er en “enorm interesse” i at lære af udviklingslande og fremhævede Indien specifikt for dets digitale infrastruktur.

## Sydkoreas finansminister: Overgangen til digital valuta er uundgåelig

Samtidig understregede Sydkoreas finansminister Choo Kyung-ho, at overgangen til digital valuta allerede er i gang og er “uundgåelig.” Han foreslog etablering af globale standarder gennem tæt samarbejde med andre jurisdiktioner, “idet digital valuta ikke kender nogen grænser.”

Artiklen blev skrevet af en AI-baseret model og kan kræve yderligere redigering og bekræftelse af nøjagtighed og relevans af indholdet.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version