AltcoinsCardanoDogecoin

Indien træner politi i kryptovaluta-efterforskning mens de udforsker blockchain-teknologiens anvendelse i den offentlige sektor

Indien tilbyder træning i kryptoforensik og undersøgelse

Indien tilbød embedsmænd fra forskellige cyberkriminalitet- og politiafdelinger træning i kryptoforensik og undersøgelse i løbet af finansåret 2022-2023.

Ifølge det årlige rapport fra Indenrigsministeriet (MHA) er træningen rettet mod at ruste retshåndhævelsespersonale med de nødvendige færdigheder til at bekæmpe kryptorelaterede forbrydelser.

Under Narcotics Control Bureau, som fungerer som Indiens centrale retshåndhævelses- og efterretningstjeneste, modtog 141 embedsmænd træning med fokus på darknet-undersøgelser, kryptovalutaer og workshops om digitale spor, indsamling af efterretninger fra åbne kilder og analyse af sociale medier.

“Narkotikabekæmpelsen har udviklet en kerneuddannelsesmodul sammen med 05 separate træningsmoduler for forskellige grader såsom Dy. SPs og derover, IOs/JIOs (Inspektører/Sub-Inspektører), SPP/PPs, andre grader samt embedsmænd fra civile afdelinger for at standardisere træningen inden for narkotikalovhåndhævelse,” sagde rapporten.

Indian Cyber Crime Coordination Centre spillede også en betydelig rolle ved at træne mere end 2.800 cyberpolitifolk inden for kryptoforensik og undersøgelse.

Træningen omfattede nye teknologier såsom anonymiseringsnetværk og undersøgelse af misbrug af mobilapplikationer i cyberområdet.

Indien udforsker blockchain-anvendelse i den offentlige sektor

Mens Indien forbereder sig på at tackle potentielle kryptorelaterede forbrydelser i takt med den stigende adoption af kryptovalutaer, udforsker nationen samtidig mainstream-anvendelser af blockchain-teknologi.

Hindustan Petroleum (HPCL), et statsligt olie- og gasselskab, lancerede for nylig et blockchain-system til at automatisere verifikationen af købsordrer (POs).

Gennem et samarbejde med Zupple Labs, et blockchain-softwarefirma, integrerede HPCL blockchain-baseret digital legitimationsoplysningsteknologi i sit købsordresystem.

Formålet med dette skridt er at forbedre effektiviteten og gennemsigtigheden i indkøbsprocessen og demonstrere blockchain’s bredere anvendelser ud over kryptovalutaer.

I februar præsenterede den indiske regering sine kryptoskatteplaner, som omfattede et forslag om at beskatte gevinster fra kryptotransaktioner med en sats på 30%.

Top  FTX's tidligere CEO Sam Bankman-Fried anmoder om midlertidig løsladelse for at kunne deltage i sin egen forsvarssag

Desuden skulle enhver køber af virtuelle digitale aktiver betale en kildeskat på 1%.

Imidlertid havde landets kontroversielle skattepolitik en negativ indvirkning på handelsvolumenerne på lokale kryptobørser.

Faktisk flyttede indiske kryptohandlere mere end $3,8 milliarder i handelsvolumen til internationale kryptobørser siden februar 2022.

“Heraf blev et kumulativt volumen på $3.055 millioner offshoret inden for seks måneder af det nuværende finansår,” sagde en forskningsundersøgelse fra Esya Centre, et teknologipolitisk tænketank baseret i Delhi.

Rapporten tilføjede, at lokale børser mistede 81% af deres handelsvolumen på fire måneder efter gennemførelsen af den meget omtalte 1% TDS-regel.

Desuden “skiftede anslået 17 lakh brugere” fra indenlandske kryptobørser til udenlandske modparter i løbet af det sidste år.

For nylig blev det afsløret, at gennemførelsen af 1% skatten resulterede i tab af potentielle indtægter på cirka $420 millioner (Rs. 3.493 crore) for den indiske regering, sammenlignet med den indsamlede indtægt på kun $30 millioner (Rs. 258 crore).

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button