AltcoinsCardanoDogecoin

Indisk regerings TDS-skat fører til massiv overgang til offshore krypto handel

Artiklen om skat på kryptovalutaer i Indien fører til massive skift i handel til en artikel, der forklarer konsekvenserne af den indførte TDS-skat i Indien på kryptovaluta-handel.

I februar 2022 introducerede Indiens finansministerium en enprocentig TDS-skat på kryptotransaktioner med det formål at reducere spekulativ aktivitet og øge gennemsigtigheden inden for kryptoøkosystemet.

Ifølge en nylig rapport offentliggjort af Esya Centre har den indførte enprocentige TDS-skat på kryptohandler ført til en massiv flytning af millioner af brugere til udenlandske krypto-børser. Dette har medført, at indiske myndigheder har gået glip af potentielle indtægter på omkring $420 millioner sammenlignet med de faktisk indsamlede $30 millioner. Forskellen på $390 millioner repræsenterer en tabt mulighed for Indiens digitale økonomi.

Rapporten har også vist, at mellem februar 2022 og juli 2022 skiftede mellem tre og fem millioner indiske brugere til udenlandske platforme. Webtrafik, aktive brugere og downloads fra indere på udenlandske platforme er steget støt siden juli 2022, mens indiske krypto-børser har oplevet et fald.

Det blev fundet, at en af årsagerne til brugerflytningen til udenlandske platforme skyldes den enprocentige TDS-skat, og der er blevet foreslået reduktion af TDS-satsen til 0,01% som en måde at motivere handlende til at vende tilbage til indenlandske børser.

Rapporten anbefaler også flere politiske tiltag, herunder klarlæggelse af TDS’ens anvendelighed på udenlandske platforme samt standardisering af aktiviteter som due diligence for tokenlicensering og notering, samt rapportering og informationsdeling.

Dr. Vikash Gautam, forfatteren til rapporten og Adjunkt Fellow ved Esya Centre, understreger behovet for at reducere TDS for at gavne den indiske økonomi og kryptovaluta-investorer/forbrugere.

Rapporten konkluderer med en opfordring til at revurdere politikken, og det foreslås at reducere eller ændre TDS-satsen for at genskabe balancen inden for kryptohandel i Indien.

Top  Rygter om listen af XRP på Robinhood cirkulerer, og det er gode nyheder for XRP20

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button