Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

IOTA Foundation styrker teknologioptagelsen med ny direktør og nyt teknologiudviklingsdepartement

Vechain gewinnt 21.000 neue Wallets an einem Tag – wird der VET-Preis folgen?

IOTA Foundation styrker ledelsen og fremmer teknologioptagelse

Da IOTA-økosystemet fortsætter med at udvikle sig med nye teknologiske innovationer og partnerskaber, fornyer IOTA Foundation sin ledelse for at lede økosystemet gennem den næste vækstfase.

IOTA Foundation har udpeget Dr. Navin Ramachandran til sit bestyrelsesråd, der vil være ansvarlig for tilsyn og ledelse af Foundation’s aktiviteter. Dr. Ramachandran, en tidligere praktiserende læge og sundhedsforsker, har værdifulde erfaringer og tidligere rådgivet All-Party Parliamentary Group on Blockchain i Storbritannien.

Andre medlemmer af bestyrelsen inkluderer Professor Serguei Popov, medstifter af IOTA Foundation, og Clinton Walker, General Counsel hos Barclays Bank Delaware. Bestyrelsen ledes af Dominik Schiener, medstifter af IOTA Foundation.

IOTA Foundation har også udnævnt Dr. Christoph Strnadl til ny Director of Technology Adoption. Dr. Strnadl har mange års erfaring inden for IT-konsultation og -ledelse og fokuserer på at anvende teknologi til fordel for virksomheder. Han vil drive initiativer til teknologiadoption i B2B- og erhvervssektoren, herunder projekter med tokenisering af fysiske varer og digitale identitetsrammer.

En ny afdeling, Technology Adoption Department, er blevet lanceret af IOTA Foundation. Denne afdeling vil fremme adoptionen af IOTA på tværs af brancher og støtte Foundation’s strategiske vækst. Afdelingen er en del af andre vigtige afdelinger inden for Foundation, herunder Ecosystem, Finance & People, Research & Development, Legal and Regulatory Affairs, og Communications.

Med udvidelsen af beslutningsstrukturer og ekspertise inden for forskellige områder vil IOTA Foundation udforske nye muligheder og realisere visionen om en decentraliseret og skalerbar fremtid. Med Dr. Navin Ramachandran som medlem af bestyrelsen og Dr. Christoph Strnadl som leder af Technology Adoption Department, vil Foundation fortsætte med at fremme vækst og innovation inden for Distributed Ledger Technologies.

Exit mobile version