AltcoinsCardanoDogecoinRipple

Japans Mitsubishi UFJ satser stort på stablecoins: Hvad betyder det for kryptovaluta-markedet?

Mitsubishi UFJ – Japans megabanken går sammen med Bitbank for at udvikle en ny stablecoin-platform

Den japanske bankgigant Mitsubishi UFJ vil gå sammen med en af landets største kryptovaluta-børser for at tilbyde en ny stablecoin. Banken vil samarbejde med Bitbank, en af Japans største og ældste kryptovaluta-børser. Sammen med deres partnere ønsker de to firmaer at udvikle en settlements-platform drevet af stablecoins til kryptofirmaer.

Platformen forventes at rulle ud i 2024 og vil involvere udstedelse af stablecoins, der er knyttet til den japanske yen og den amerikanske dollar. Mitsubishi UFJ har offentliggjort, at de samarbejder med Web3-udbyderen Ginco på platformens opbygning samt Progmat, bankens egen stablecoin-affiliate.

Projektet kommer på baggrund af lovgivning fra den japanske regering, der tidligere i år godkendte, at banker og andre regulerede, traditionelle finansielle institutioner kan lancere, håndtere og betjene stablecoins. MUFJ begyndte desuden at teste Progmat tilbage i marts i år med henblik på at skabe et system, der vil tillade stablecoins på forskellige blockchain-protokoller at samarbejde.

Banken har udtalt, at de samtidig planlægger at bede “andre indenlandske og internationale [krypto] børser” om at “deltage” i deres projekt. Kryptofirmaerne Cumberland DRW og Melcoin er allerede om bord på projektet.

Mitsubishi UFJ’s Progmat projekt har fået opbakning fra flere større japanske selskaber, herunder et datterselskab af Nippon Telegraph and Telephone (NTT), Japans største teleselskab. En datterselskab af SBI, en stor krypto- og værdipapirspiller med tætte bånd til Ripple, har også investeret i Progmat.

Firmaet og dets partnere vil pilotere en “tværindustri” stablecoin-drevet platform, der vil tillade kryptovalutabørser at gennemføre mere effektive settlements. De nye platform forventes at tillade børser at bruge stablecoins som et betalingsmiddel med likviditetsudbydere i stedet for at stole på konventionelle bankoverførsler.

Top  LUNC cryptocurrency outperforms market with a 5% surge while Bitcoin and Ether struggle

Stablecoin-drevne alternativer er tilgængelige “24 timer i døgnet, 265 dage om året”, udtaler firmaerne. Bankoverførsels-relaterede transaktioner er begrænset af bankers åbningstider, hvilket alternative stablecoin-muligheder ikke vil være.

Kort sagt ser Mitsubishi UFJ ud til at satse stort på stablecoins med partnerskaber med kryptovalutabørser og andre industripartnere for at skabe en ny platform til stabil settlements for kryptovalutaindustrien.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button