AltcoinsCardanoDogecoin

JPMorgan ruller ud programmable payment feature til blockchain-powered JPM coin

JPMORGAN UDVIDER BLOCKCHAIN-BASERET BETALINGSSYSTEM TIL INSTITUTIONELLE BRUGERE

Bankvirksomheden JPMorgan har rullet en programmerbar betalingsfunktion ud til institutionelle brugere af deres blockchain-baserede betalingssystem, JPM-coin. Denne funktion gør det muligt for kunder at programmere betalinger til forskellige finansielle operationer.

Brugen af denne betalingsfunktionalitet tillader brugerne at tilpasse regler for finansiering af en bankkonto i tilfælde af forfalden betaling eller udføre betalinger som margin calls. Denne funktion, der nu er tilgængelig for offentligheden, vil bane vejen for realtid, automatiserede og tilpassede betalingsoperationer og revolutionere, hvordan transaktioner behandles.

Især er denne udvikling bemærkelsesværdig på et tidspunkt, hvor digitale valutaer og tokeniseret fiat oplever betydelig vækst. Naveen Mallela, lederen af Coin Systems hos Onyx, et JPMorgan-datterselskab, understregede vigtigheden af programmérbarhed som et nøglelement for bæredygtigheden af digitale aktiver.

Hun understregede, at den nyeste service vil gøre det muligt for brugerne af JPM-coin at automatisere transaktioner baseret på foruddefinerede regler og undgå behovet for manuelle kontrol. Dette fremskynder transaktionsprocesserne og giver bæredygtige løsninger for potentielle nedetid i weekender og helligdage.

JPMorgan og Siemens AG, et anerkendt tysk teknologifirma, begyndte testfasen for programmérbare betalinger i 2021. Dog afsluttede det tyske platform ifølge en nylig The Block-rapport sin indledende betaling den 6. november for at tackle potentielle transaktionsproblemer. Andre fremtrædende organisationer, herunder FedEx og Cargill, forventes at implementere den nye betalingsløsning i de kommende uger.

Blockchain trænger ind i traditionelle finanssektorer

Lanceringen af JPMorgans programmérbare betalinger stemmer overens med en bredere tendens blandt store finansielle institutioner, herunder HSBC, Euroclear og Goldman Sachs. Disse institutioner fører aktivt an med at indarbejde blockchain-teknologi i den traditionelle finansverden og driver innovationer i industrien.

Top  Solana (SOL) Genvinder Styrke og Forventer Modstand-Blivende Stigning

Et bemærkelsesværdigt eksempel er HSBCs nylige satsning på blockchain-teknologi til handel. Bankgiganten annoncerede planer om at lancere en platform i samarbejde med den schweiziske digitale aktiver-firma Metaco. Denne platform vil tillade institutionelle kunder at holde blockchain-baserede tokens, der repræsenterer ikke-krypto-aktiver.

Denne udvikling følger efter HSBCs introduktion af en blockchain-platform til guldhandel, hvor distributed ledger teknologi (DLT) bruges til at tokenisere ejerskab af fysisk guld opbevaret i deres London-vault. Platformen skaber digitale tokens, der hver repræsenterer ejerskab af specifikke guld bars. Disse digitale tokens kan handles problemfrit gennem HSBCs platform, hvilket giver en mere effektiv og gennemsigtig metode for investorer at købe og sælge ejerandele i fysisk guld.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button