Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

JPMorgan vil accelerere grænseoverskridende betalinger med JPM Coin

JPMorgan's JPM Coin Facilitates $1 Billion in Daily Transactions

JPMorgan Chase & Co.’s digitale token, JPM Coin, håndterer i øjeblikket daglige transaktioner til en værdi af 1 milliard dollars, afslørede Global Head of Payments, Takis Georgakopoulos.

Georgakopoulos afslørede i et interview på Bloomberg Television, at JPM Coin i øjeblikket handles dagligt, primært i amerikanske dollars. Han understregede yderligere bankens engagement i at udvide dets anvendelse.

JPMorgan ønsker at fremskynde grænseoverskridende afregninger med JPM Coin

Den store bankens digitale token tilbyder en sikker og effektiv måde for wholesale-klienter at foretage dollar- og eurobaserede betalinger gennem et privat blockchain-netværk.

Mens milliarder værdi på daglige transaktioner er en betydelig præstation, udgør det stadig en beskeden del af de enorme 10 billioner dollar i amerikanske dollartransaktioner, som JPMorgan håndterer dagligt.

Den store banks indtræden i blockchain-teknologi stopper ikke ved JPM Coin. Virksomheden har også kastet sig ud i en blockchain-baseret repo-applikation og demonstreret sin engagement i at udforske innovative finansielle løsninger.

J.P. Morgan udforsker aktivt potentialet for et blockchain-baseret indskudstoken til betalinger og afregninger.

Det er meningen, at indskudstoken skal muliggøre problemfrie pengeoverførsler på tværs af banker og love effektivitet og bekvemmelighed for både forbrugere og institutioner.

“Næste trin er at oprette en forbrugerversion af det”

Takis Georgakopoulos udtalte, at “det næste trin i den rejse er at overveje, hvordan man kan oprette en mere forbrugervenlig version af det, så du kan bringe den samme effektivitet til forbrugerne.”

Enthusiaster af blockchain-teknologi hævder, at det har potentialet til at tilbyde øjeblikkelige betalinger til en lavere omkostning sammenlignet med eksisterende finansielle systemer.

Dog er omfattende vedtagelse og test i samme skala som traditionelle betalingssystemer stadig i gang. JPM Coin er designet som et tilladt system, der fungerer som både en betalingskanal og en indskudskontos hovedbog.

Det giver J.P. Morgans deltagende klienter mulighed for at overføre amerikanske dollars, der er deponeret hos banken, inden for systemet. Hver JPM Coin svarer til værdien af en amerikansk dollar.

Som den første store cryptocurrency, der bakkes op af en amerikansk bank, spiller JPM Coin en afgørende rolle for at lette bevægelsen af likviditetsfinansiering og betalinger i realtid.

Exit mobile version