AltcoinsCardanoChainlinkDogecoin

Juridiske konsekvenser for Yuga Labs efter skader ved ApeFest

Yuga Labs, skaberen af de populære Bored Ape Yacht Club (BAYC) non-fungible tokens (NFTs), er nu under retlig varsling over skader, der er pådraget sig ved ApeFest.

Stifteren og administrerende direktør for kunstteknologiselskabet Artfi, Asif Kamal, tweetede tidligt torsdag (UTC), at han står bag selskabet. Han erklærede, at: “Der iværksættes retlige skridt for at holde Yuga Labs ansvarlige for Ape Fest-hændelsen i Hongkong og søge retfærdighed for de berørte.”

Den 7. november delte Kamal et link til en underskriftsindsamling, der kræver mere sikkerhed ved offentlige arrangementer. Han udtalte: “Jeg var tæt på at miste synet, og jeg led under stor smerte og angst.”

Han forklarede i kommentarerne, at han og flere andre blev inficeret på grund af UV-lysene ved begivenheden i Hongkong. “Jeg er under konstant lægelig opsyn, og nu begynder min hud at skalle,” skrev CEO’en.

ApeFest fandt sted i Hongkong mellem den 3. og 5. november. Da det begyndte, begyndte deltagere i Yuga Labs-arrangementet at rapportere om øjensmerter, skadet syn og forbrændinger.

Mange opfordrede deres meddeltagere med de samme problemer til at se deres læger så hurtigt som muligt, da de måske er i fare for at miste synet. De, der søgte lægehjælp, rapporterede, at skaderne blev forårsaget af UV-lys.

Artfi er en platform for fin kunst, der gør det muligt for investorer at eje en andel i kunstværker. Den fragmentiserer fysiske værker af blue chip-kunst, så ejere af tokens fra hele verden kan eje dem.

Det har også en dedikeret NFT-markedsplads. Ifølge administrerende direktør er selskabet værdisat til 100 millioner dollars.

Bored Ape Yacht Club Twitter-kontoen adresserede ikke problemet, før den 6. november. Dengang erklærede holdet, at de var opmærksomme på “øjesygdomme” og aktivt søgte kontakt med deltagerne for at finde årsagerne.

Top  Cardano Kursen har oplevet et markant stigning i de seneste uger: Kan kursen nå 1 dollar inden årets udgang?

Yuga Labs begyndte at modtage rapporter, at nogle ApeFest-deltagere og personale oplevede øjesmerter, synsproblemer og hudirritation efter fællesskabshændelsen lørdag aften. Disse rapporter var – og fortsat er – dybt bekymrende for os. Vi stræber efter…(Input length exceeds 2000 characters.)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button