Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kampf um den Meme-Thron: Shiba Inu schwört, Dogecoin zu überholen und der „König der Meme“ zu werden

Chainlink BUILD Programm begrüßt Rollup.Finance zur Erweiterung der Infrastruktur

Shiba Inu truer med at overtage Dogecoin som den “Meme-konge”

Den intense kamp om dominans på Meme-markedet fortsætter, da Shiba Inu positionerer sig til at tage tronen fra sin hundelignende rival, Dogecoin. Efter en handelsplatforms offentliggørelse af, at Shiba Inu er blevet den næstværdifulde Meme-coin, kom der en aggressiv tweet, hvor det blev proklameret:

“… Doges dage er talte. Vi har Shib-hæren, Shibarium og hemmelige våben, som vi endnu ikke kan afsløre. Gør jer klar til en ny ledehund. Der vil lyde meget gøen!”

Selvom Shiba Inus seneste forsøg på at overhale Dogecoin ikke var succesfuldt, gjorde Memecoin alligevel et overraskende træk, der placerede den blandt de ti bedste kryptovalutaer. Ved skrivningstidspunktet lå SHIB på 11. pladsen baseret på markedsandel og var kun tre milliarder dollars bagud Dogecoin. SHIB havde i løbet af de sidste syv dage oplevet et fald på 22 % og blev handlet til 0,00002527.

Historisk set har Shiba Inu engang overhalet Dogecoin, da værdien i 2021 ramte sit all-time high på $0,00008845. Dette var dog kun et kortvarigt øjeblik, da Dogecoin genindtog sin position og forblev stort set i top ti. På grund af implementeringer som Shibarium er “Shib Army” dog nu overbevist om, at de vil lykkes.

Flere analysatorer, herunder krypto-investoren JAKE Gagain, er enige om, at Shiba Inu kunne dominere sin kategori ved at blive det første Meme-projekt, der når 100 milliarder dollars. Der er også optimisme omkring muligheden for en børsnoteret fond. SHIB-fællesskabet har sågar sendt en appel til Grayscale om at oprette en ETF for Memecoin.

Men Elon Musk, en udtalt Dogecoin-tilhænger, kunne skabe udfordringer for SHIB. Musk har antydet, at Tesla på et tidspunkt kunne acceptere Dogecoin-betalinger for deres køretøjer. Han forklarede også, hvorfor han støtter Dogecoin som “folkets kryptovaluta”.

Kampen om Meme-tronen er intens, og det er tydeligt, at Shiba Inu har store ambitioner om at overgå sin rival Dogecoin og blive den suveræne “Meme-konge”.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version