AltcoinsCardanoDogecoin

Kan SBF’s forældre straffes for at hjælpe deres søn med svindel?

FTX Chefs forældre står over for potentielle retssager

En nylig retssag har afsløret, at de tidligere lovlærerforældre til den faldne FTX-boss Sam Bankman-Fried (SBF) kan være på vej ind i det juridiske krydsild. Deres indblanding i deres søns enorme svindelaktiviteter inden for kryptovalutaer kan potentielt føre til retssager, hvis anklagemyndigheden vurderer, at de muligvis har medvirket til forbrydelserne.

Forældrene spillede ifølge retsdokumenter en afgørende rolle i rådgivningen af deres søn under opbygningen af hans kryptoimperium og bistod ham med at håndtere dets kollaps i november sidste år.

Det er blevet afsløret, at Bankman-Fried var dybt involveret i møder om markedsføring af FTT-token, der siden er faldet med 96% i værdi fra sine højder i september 2021.

Retssagen fremhæver også, at Bankman brugte mere tid på FTX under krypto-boomen i 2021 og klagde over sin oprindelige løn på 200.000 dollars for sine tjenester, hvilket tyder på, at han og hans kone har haft direkte økonomisk gavn af virksomhedens aktiviteter.

Selv om der er tungtvejende beviser mod dem, er det ifølge tidligere anklager Renato Mariotti svært at føre en straffesag. Han påpeger, at i en kriminalsag skal beviserne være ud over enhver rimelig tvivl.

Det er også vanskeligt at straffe advokater, da de ved, hvad de skal skrive ned, fortsætter Mariotti.

Selvom FTX-chefens forældre står over for potentielle retssager, vil det være en udfordring at føre en sag mod dem baseret på gældende lovgivning.

Top  Coinbase Introducerer Ny Betalingsprotokol til At Forenkle Crypto-Betalinger

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button