AltcoinsCardanoDogecoinMetaverse

Kina slår fast: NFTs kan betragtes som virtuel ejendom online

Den kinesiske regering har frigivet en erklæring, der fastslår, at enhver, der bliver fanget i at stjæle digitale samlinger, herunder digitale samleobjekter som NFT’er, vil være underlagt kriminelle straffe.

Erklæringen tilføjede, at tyveri af digitale samlinger også vil blive evalueret sammen med andre relaterede forbrydelser begået under tyveriet, herunder hacking af computersystemer og datatyveri.

De nye forskrifter, der blev udstedt i går, bekræfter, at digitale samleobjekter såsom NFT’er kan betragtes som online virtuel ejendom på grund af deres unikke koder, ikke-tamperbare funktioner og detaljerede transaktionsoplysninger.

Den kinesiske regering refererer til digitale samlinger som “netværk virtuel ejendom”, hvilket er et betydningsfuldt skridt, når man tænker på, at landet forbød alle krypto-relaterede transaktioner og aktiviteter i slutningen af 2021.

“Tyveriet af digitale samlinger overtræder beskyttelsesloven og interesserne i kriminalitet med ulovlig erhvervelse af data fra computersystemer,” sagde den kinesiske regering i sin erklæring. “Da ejendom er genstanden for ejendomsforbrydelse, kan digitale samlinger naturligvis blive genstand for ejendomsforbrydelse. Hvis digitalsamlingen stjæles ved indtrængen i systemet eller andre tekniske midler, skader handlingen også ejendomsloven.”

Erklæringen understreger, at Kina endnu ikke har etableret et “sekundært flowmarked” for disse digitale samlinger. Imidlertid kan forbrugerne stadig bruge handelsplatforme til at købe, samle, overføre eller skille sig af med disse aktiver, idet de garanterer eksklusiv ejerskab og kontrol.

I løbet af året har Kina oplevet en stigning i civile tvister relateret til kryptovalutaer. Forskellige domstole har afsagt modstridende afgørelser, hvor nogle har bekræftet, at virtuelle aktiver er lovligt beskyttet, mens andre hævder det modsatte. I maj erklærede kinesiske anklagere deres hensigt om at slå ned på, hvad de betegnede som “pseudo-innovationer” på landets NFT-marked.

Top  Er Dogecoin dødt? En analyse af Dogecoin's aktuelle tilstand

Der har også været en stigende interesse for NFT’er i landet på trods af forbuddet. Sidste måned annoncerede China Daily, avisens engelsksprogede statslige avis, lanceringen af deres eget metaverse og NFT-platform, der forventes at blive frigivet næste år. I deres meddelelse tilbød China Daily 2,8 millioner kinesiske yuan (ca. 384 millioner dollars) til en tredjepartsentreprenør – kinesisk eller udenlandsk – der kan udvikle deres Zhongbao Shuzang NFT-udstedelsesplatform inden for 3 måneder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button