AltcoinsCardanoDogecoin

Kinesiske nygifte får digitale yuan-gaver – hvad er baggrunden?

Kinesiske nygifte modtager digital yuan som bryllupsgaver

Kinesiske nygift par kan modtage op til 715 dollars værdi af digitale yuan-tokens, rabatkuponer og gavekort som gaver for at binde ægteskabsknuden. Det fremgår af People’s Daily og en forklarende artikel på Banibao, hvor incitamentet er skabt af Shenzhens Yantian District. Kampagnen løber fra den 11. november til udgangen af året.

Couples, der registrerer deres ægteskab i distriktet i denne periode, kan registrere deres berettigelse via “Love Travel Yantian”-appen – et mini-program udviklet i WeChat-økosystemet. App’en giver parret mulighed for at deltage i en lotteri, hvor de kan vinde forskellige CBDC-tokenpræmier samt rabatkuponer og tidsbegrænsede digitale yuan-kuponer.

Vindende par vil modtage deres digitale valuta eller kuponer i “heldige” røde digitale kuverter. For at deltage skal parret have aktive digitale yuan-wallets fra Agricultural Bank of China.

Traditionelt set giver kinesiske bryllupsgæster kontantgaver i kuverter til brudeparret. Distriktet bemærkede, at de havde skabt “særligt tilpassede digitale RMB-bryllupsgavepakker og specielle bryllupsspecifikke forbrugsrettigheder” til begivenheden.

Yantian Districts initiativ er en del af deres seneste forsøg på at opmuntre flere af deres borgere til at blive gift, idet antallet af ægteskaber er faldet markant i Kina. De startede deres kampagne ved at arrangere en “kollektivt bryllup” med 11 par ved en udendørs ceremoni den 11. november.

Dette er ikke Kinas første forsøg på at kombinere bryllupsincitamenter og fremme af digital yuan. Sidste år lancerede byen Chengdu en digital yuan-temaet bryllupskampagne den 20. maj, Kinas svar på Valentinsdag. Byen markerede også begivenheden med en “kollektiv” bryllupsceremoni, hvor otte par blev gift på Hejiangting Marriage Registration Office.

Top  SEC pålægger Coinbase at suspendere handel med alle kryptovalutaer undtagen Bitcoin

Antallet af ægteskaber i Kina faldt fra næsten 14 millioner par i midten af 2010’erne til 6,8 millioner i 2022. Både offentlige og private sektorgrupper har udstedt digitale yuan-gaver, da Beijing forsøger at øge opmærksomheden om deres CBDC.

Kinas centralbank meddelte, at “ved udgangen af juni 2023” havde personer og virksomheder i Shenzhen “åbnet mere end 35,94 millioner digitale yuan-wallets.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button