Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Konkurrence om kryptovaluta opstår i lyset af den amerikanske reguleringsapproach

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

USA’s kamp for strenge regler og reguleringer i kryptoindustrien tvinger forretninger til at flytte deres operationer til udlandet, ifølge en markedsudsigtsrapport fra 2024, som ETP-udbyderen 21Shares offentliggjorde den 28. januar. Rapporten hævder, at reguleringsusikkerhed har ført til, at offshore-børser har beholdt størstedelen af handelsvolumen for spot- og futuresmarkedet i de seneste år.

Kritik af USA’s tilgang til kryptoregulering er også blevet fremhævet af Paul Grewal, chefjurist hos Coinbase, der har beskrevet landets strategi som “en rent håndhævelsesorienteret tilgang, der kun har øget forbrugernes risiko og drevet kunder og innovation ud af landet.” Brian Armstrong, administrerende direktør for Coinbase, har ligeledes udtalt, at virksomheder vil bosætte sig i skattely, medmindre der er klarhed om lovgivning og reguleringer i USA og Storbritannien.

Denne tilgang til kryptoregulering i USA har åbnet op for nye muligheder for krypto-konkurrenter, især efter Binance valgte at forlade USA. 21Shares’ rapport estimerer, at kryptovalutabørsen muligvis vil opnå yderligere legitimitet i USA og konsolidere sin position som førende børs, på trods af en aktiv retssag med SEC (Securities and Exchange Commission).

Rapporten konstaterer desuden, at USAs tilbagetrækning fra kryptomarkedet kan betyde, at Storbritannien vil tage sin plads som et førende kryptocenter. Flere crypto-virksomheder opererer allerede i Storbritannien, herunder Kraken, BitStamp og Gemini, og ifølge rapporten vil Storbritannien i 2024 muligvis være i stand til at tiltrække endnu flere krypto-virksomheder, da den britiske regerings ambition om at gøre landet til et globalt centrum for kryptoaktiver forbliver ubesværet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version