AltcoinsCardanoDogecoin

Krypto-kriminalitet i kontekst: Nedbrydning af illeagtig aktivitet i digitale aktiver

Denne artikel handler om en høring af Financial Services Committee, der vil diskutere “ulovlig aktivitet i digitale aktiver.” Dette omfatter emner som hvidvaskning af penge, finansiering af terrorister og rollen for retshåndhævelse i krypto-kriminalitet.

Vidner til høringen inkluderer Senior Counsel og Director of Global Regulatory Matters hos ConsenSys og tidligere Associate Deputy Attorney General hos Justitsministeriet, Bill Hughes, tidligere Trial Attorney og Human Trafficking Finance Specialist hos US Department of Justice’s Money Laundering and Asset Recovery Section og partner hos Arktouros, Jane Khodarkovsky, samt medstifter og Chief Strategy Officer hos Chainalysis, Jonathan Levin.

Høringen vil fokusere på at forhindre dårlige aktører i at udnytte digitale aktiver, samt på hvilke redskaber der er tilgængelige for at bekæmpe denne aktivitet og eventuelle potentielle smuthuller for at forhindre og opdage ulovlig aktivitet.

Det er blevet pointeret, at “dårlige aktører” kan forsøge at bruge digitale tegnebøger, mixere og handelsplatforme for digitale aktiver til at transagere og tilsløre bevægelser af digitale aktiver. Derudover vil høringen også adressere rollen for regulerende organer i kryptorummet, især med hensyn til bekæmpelse af hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

Høringen kommer på et tidspunkt, hvor diskussioner om behovet for en regulerende ramme for krypto har fået national opmærksomhed, og hvor der er blevet introduceret flere lovforslag i et forsøg på at dæmme op for situationen. Derudover har retsvæsenet også annonceret planer om at fordoble størrelsen på sit National Cryptocurrency Enforcement Team for at kunne dække det stigende antal sager om digitale aktiver.

‘Hearing on Crypto Crime in Context: Breaking Down the Illicit Activity in Digital Assets’ er planlagt til at finde sted onsdag den 15. november kl. 14:00 EST.

Top  Ledende NFT-markedsplads OpenSea annoncerer planer om at fyre halvdelen af medarbejderne i stor omstrukturering

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button