AltcoinsCardanoDogecoin

Krypto-virksomhed sikrer licens i Dubai: Åbner dørene for virtuelle aktiviteter

Crypto.com’s datterselskab sikrer licens til virtuel aktivitetstjenesteudbyder i Dubai

Singapore-baserede Crypto.com’s datterselskab har sikret sig en Virtual Assets Service Provider (VASP) License fra Dubais regulator for specifikke kryptoserviceaktiviteter.

Licens fra Dubai’s regulator

CRO DAX Middle East, børsens Dubai-arm, modtog licensen fra Dubais Virtual Assets Regulatory Authority (VARA) tirsdag. Licensen er betinget af, at virksomheden “fuldt ud opfylder udvalgte betingelser og lokaliseringskrav”, som VARA har fastsat, udtalte selskabet.

Firmaet “vil desuden kunne påbegynde operationer under forudsætning af en operationel godkendelsesmeddelelse fra regulator.”

Kris Marszalek, administrerende direktør for Crypto.com, sagde, at Dubai har været en af de jurisdiktioner, der støtter kryptoadoption og innovation. Bystatens regulator har været ivrig efter at “designe effektiv regulering for kryptorummet”, tilføjede han.

Potentielle tjenester

Hvis licensen godkendes, vil Crypto.com kunne tilbyde en række tjenester, herunder børs, mæglerforhandlere og udlån/lån.

I marts 2022 annoncerede Crypto.com Dubai som sit regionale center for Mellemøsten og Nordafrika.

UAE’s venlige tilgang til krypto

Foretagende kommer efter, at VARA annoncerede en ny frist for kryptorelaterede virksomheder for at rydde licensdokumenter. Gulf-byens krypto-regulator sagde, at virksomheder skal indsende deres licensansøgninger eller udnyttede meddelelser inden den 17. november.

De Forenede Arabiske Emirater har etableret sig som en krypto-venlig jurisdiktion i løbet af de seneste måneder, takket være sin regulative arkitektur. I 2022 omfavnede Dubai et nyt reguleringsframework for at etablere sig som et globalt centrum for krypto- og blockchain-aktiviteter.

Migration af kryptovirksomheder

Siden da har flere kryptovirksomheder migreret til Emiratet på grund af dets lavskatter og forretningsvenlige regulative landskab. Især på et tidspunkt, hvor de amerikanske regulerere har indtaget en hård holdning over for kryptofirmaer.

Top  IOTA, XRD, and THETA surger som analytikere lovpriser presale af BTCETF og TGC som potentielt de bedste kryptos at købe nu.

Kryptobørsen Bybit annoncerede flytningen af sit hovedkvarter fra Singapore til Dubai i marts. Efterfølgende erhvervede Binance, verdens største kryptobørs, sin licens til at drive sin regionale virksomhed i Dubai.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button