AltcoinsCardanoDogecoin

Kryptogiganter i retten: FTX og BlockFi indgår mediation i milliardkrise

I en retspart for amerikansk konkursdommer Michael Kaplan sluttede retten automatisk ophold af forhandlingerne mellem de konkursramte kryptovirksomheder FTX og BlockFi den 13. november, hvilket åbnede døren for mægling i deres kravafvikling.

BlockFis tvungne konkurs

FTX-stifteren Sam Bankman-Fried blev tidligere på måneden fundet skyldig i syv anklager efter en hård månedlang retssag, hvor den tidligere “konge af krypto” vidnede i sit eget forsvar.

BlockFi administrerende direktør Zac Prince vidnede mod Bankman-Fried og fortalte, at kryptolångiveren havde over 350 millioner dollars på børsen samt over 670 millioner dollars i ubetalte lån til FTX’s søsterselskab, Alameda Research, da det kollapsede.

Den 11. november 2022 indgav FTX og Alameda Research konkursbegæring. Den 28. november 2022 blev BlockFi tvunget til at følge efter.

I alt vidnede Prince om, at BlockFi tabte “lidt over en milliard dollars” i kollapset og hævdede, at han aldrig ville have investeret i den dømte kryptobørs, hvis han havde kendt sandheden om deres økonomiske situation.

“En total svigt af virksomhedskontrol”

Nyhed om indgivelsen kommer kort tid efter, at tegnebøger knyttet til FTX flyttede millioner af dollars værd af Solana’s SOL-tokens til Binance og Wintermute, hvilket signalerede en potentiel afhændelse af tokens fra debitorgruppen. Imidlertid er Solana kølnet ned efter en kraftig stigning, der så over 100% gevinst inden for en måned.

John Jay Ray III, en advokat specialiseret i inddrivelse af midler fra problematiske virksomheder, overvåger FTX’s konkursbo.

“I min karriere har jeg aldrig set en så total svigt af virksomhedskontroller og en så total mangel på troværdig økonomisk information som det, der skete her,” skrev Ray i en retsfiling fra 2022.

Top  Binance kan være en af top handelspladserne, der bliver målrettet ved lanceringen af Wall Street Memes' største kryptopresale i 2023

“Fra kompromitteret systemintegritet og fejlbehæftet regulerende tilsyn i udlandet til koncentrationen af kontrol i hænderne på en meget lille gruppe uerfarne, ukomplicerede og potentielt kompromitterede personer, er denne situation enestående,” fortsatte Ray.

FTX-debitorer fremsatte en ændret afviklingsplan sidste måned, der, hvis den godkendes, vil betyde, at kunder hos FTX vil modtage “over 90% af den distribuerbare værdi over hele verden.”

“Ray har gjort et fantastisk stykke arbejde med at hente penge tilbage,” sagde Tim Enneking, Managing Partner hos Psalion og administrerende direktør for Presearch.com, Inc. “Der var et hul på 8 milliarder dollars, og han gør et mesterligt arbejde med at fylde det.”

Hvad man kan forvente fremadrettet

I mellemtiden har BlockFi for nylig afsluttet en omstruktureringsplan, der vil lette klientgenopretning og love en potentiel afslutning på deres konkursstatus.

Det automatiske ophold blev ændret for at tillade FTX-debitorer at fremsætte “argumenter, forsvar, modkrav, modregning eller på anden måde.”

Det forventes, at mæglingen vil begynde “senest” den 24. december 2023.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button