Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kyle Davies, medstifter af kollapset cryptocurrency hedge fund Three Arrows Capital, er angiveligt blevet spottet i Bali, mens han fortsætter med at undgå anholdelse fra singaporeanske myndigheder.

Bitcoin Price Prediction as Weekend Trading Volume Pushes Past $10 Billion – Here are Key Levels to Watch

Kyle Davies, medstifter af det kollapsede cryptocurrency-hedgefond Three Arrows Capital, er angiveligt blevet spottet på Bali, mens han fortsætter med at undslippe anholdelse fra myndighederne i Singapore.

Billeder leveret til Cointelegraph viser Davies med en ukendt kvinde på Milk and Madu cafeen i Canggu, Bali den 8. november.

Cointelegraph offentliggjorde ikke billederne, men sagde, at de viser en “markant lighed” med flere fotografier, som Davies har offentliggjort online i løbet af de sidste par år.

Billedet afbildede Davies i en lyserød skjorte med krave og solbriller. Vidnet fra publikationen hævder også, at Davies ser “levende, sund og glad ud” og forsøgte at skjule sit ansigt, da han indså, at han måske var blevet genkendt i offentligheden.

“Det er 100% ham. Fra skjorten og brillerne, jeg så ham også personligt uden brillerne. Han tog derefter brillerne på, da han følte, at vi “genkendte” ham, og fortsatte med at tage brillerne på, indtil vi forlod stedet og tog dette fra kassens synspunkt,” fortalte en anonym kilde til Cointelegraph.

En anden kilde bekræftede over for Cointelegraph, at 3AC-medstifteren er bosiddende på Bali. New York Times rapporterede tidligere, at Davies og 3AC-medstifter Su Zhu havde tilbragt måneder i Bali for at undgå konkursbehandling i USA og Singapore.

Davies og Zhu står i øjeblikket over for fire måneders fængsel i Singapore for at nægte at samarbejde med konkursundersøgelser.

Three Arrows Capital, en Singapore-baseret cryptocurrency-hedgefond, blev pålagt at likvidere af en domstol på De Britiske Jomfruøer i juni sidste år.

Etableret i 2012 af Davies og Zhu, lånte virksomheden milliarder af dollars til deres handelsaktiviteter. I 2022 blev Three Arrows den første store kryptofirma til at erklære konkurs, en nedtur der blev udløst af kollapset af kryptokurverne Luna og TerraUSD i maj 2022.

Fonden står i øjeblikket over for kreditorer, der kræver 3,5 milliarder dollars. Kollapset af fonden, der led tab på over 3 milliarder dollars mellem 2021 og 2022, står som en af de mest betydelige hedgefondhandelstab i historien.

Zhu blev anholdt i Singapore den 29. september, mens han forsøgte at flygte fra landet. Denne arrestation fulgte efter at 3AC-likvidator Teneo sikrede en civil domstolsordre tidligere på måneden, der pålagde fængsling af begge stiftere.

Davies er stadig ikke blevet pågrebet og har allerede med succes undgået foragtssigt i USA. Efter at have frasagt sig sit amerikanske statsborgerskab i 2022, gifte sig med en singaporeansk national og blive en singaporeansk statsborger, besluttede dommer Martin Glenn fra konkursretten for den sydlige del af New York, at retten ikke kunne “udøve jurisdiktion over hr. Davies”, da hans advokater fremlagde bevis for, at han ikke længere var en amerikansk statsborger.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version