Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Meme-coin kollapser efter anklager om svindel: GROK mister 74% af sin værdi på kort tid

Krypto-Expertin erklärt, ob sich der Einstieg jetzt lohnt

Artiklen
En nyligt skabt meme-coin ved navn GROK stod over for et dramatisk nedbrud og mistede 74% af sin værdi inden for øjeblikke efter, at den velkendte krypto-detektiv ZachXBT afslørede dens bånd til en kendt svindel.

GROK-tokenet er opkaldt efter – og forsøger tydeligvis at kapitalisere på – Elon Musks nye kunstige intelligens (AI) chatbot med samme navn, som blev afsløret tidligere denne måned af milliardæren.

Det er vigtigt at bemærke, at hverken tokenet eller en af de hundreder af andre tokens med lignende navne har nogen officiel tilknytning til Grok AI-bot.

Ifølge ZachXBT har Twitter-kontoen, der promoverer GROK, forbindelser til “mindst en anden svindel”, der blev udført tidligere.

Afsløringen om tokenets skaber udløste et hurtigt salg, og GROK kollapsede fra en all-time high på $0,02 mandag til blot $0,009 den næste dag, ifølge data fra CoinGecko.

På skrivetidspunktet onsdag havde tokenet genvundet noget af sine tab og handles til $0,012.

Som svar på ZachXBTs anklager har GROKs udviklere truffet foranstaltninger for at redde situationen.

Indtil videre er der blevet afholdt en Space-udsendelse på X, og udviklerne har også brændt 90 millioner token, til en værdi af omkring 1,2 millioner dollars ved dagens pris, fra deployer wallet.

Begge handlinger blev tilsyneladende udført i et forsøg på at demonstrere forpligtelsen til token-projektet fra udviklerne.

Blandede reaktioner i samfundet
Ikke desto mindre har hændelsen skabt kontrovers inden for krypto-samfundet på X.

“Jeg takker dig for at redde mig fra svindleren ved at sende mine mønter ned til 0, før han gør det,” udtalte en erhvervsdrivende, mens en anden kritiserede den on-chain ekspert for at “ØDELÆGGE folk”, der bare var en del af et “fællesskabsprojekt”.

“Du er klar over, at du spiller med folks hårdt tjente penge,” skrev det vrede samfundsmedlem.

Mislykket

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version