AltcoinsCardanoDogecoinLitecoin

Milepæl for Litecoin – nåede 180 millioner transaktioner i 2023 – kan det matche NuggetRush’s aktuelle momentum?

Litecoin (LTC) når milepæl på 180 millioner transaktioner i 2023, midt i markedets usikkerhed

I oktober 2023 bekræftede Litecoin Foundation i en pressemeddelelse, at Litecoin-netværket havde behandlet over 180 millioner transaktioner siden lanceringen, hvilket markerede en bemærkelsesværdig milepæl. Alene i år har Litecoin (LTC) registreret mindst 51 millioner transaktioner, hvilket er mere end de 39 millioner, der blev registreret i 2022.

Andre steder offentliggjorde Santiment på X-platformen de seneste udviklinger i Litecoin-netværket den 27. oktober. Ifølge deres meddelelse nåede betydelige hvaltransaktioner med LTC og omfattende aktivitet inden for Litecoin-tegnebøger niveauer, som ikke er set siden juni. Disse niveauer repræsenterer den højeste aktivitet, der er set af Litecoin (LTC) i 2023.

Derudover injicerer inaktive tegnebøger nye LTC-mønter i omløb. Den handling kan føre til massivt salg blandt Litecoin-bjørne.

Den 7. november 2023 handles Litecoin (LTC) til $73.38. Analytikere forventer, at LTC stiger til $78.15 inden udgangen af 2023 på trods af usikkerhederne på markedet. Ikke desto mindre rådgiver de, at LTC ikke er en god krypto at købe i øjeblikket på grund af disse usikkerheder.

Filecoin (FIL) oplever massiv vækst i decentraliseret lagringssektor

Filecoin (FIL) har opnået betydelig fremgang i den decentraliserede peer-to-peer (P2P) lagringssektor ved at registrere en stigning på 45% i aktive lagringsaftaler kvartal for kvartal i Q3 2023. Denne imponerende vækst beviser den stigende efterspørgsel efter Filecoin (FIL) som en decentraliseret lagringsløsning.

Desuden styrker den nylige algoritmiske prognose om en stigning på 126% i Filecoin (FIL) inden januar 2024 yderligere dens status som et favoriseret valg for decentraliseret lagring.

I nogle nyheder om Filecoin (FIL) fra august 2023 blev platformen valgt som en lagringsløsning af Victor Chang Cardiac Research Institute. Institutionen opgav andre løsninger og valgte Filecoin (FIL) på grund af besparelserne.

Top  Aktuelle kryptoaktører i Sydkorea arbejder sammen med reguleringsmyndigheder for at eliminere ulovlig aktivitet

Disse Filecoin-adoptioner fra store teknologifirmaer og et voksende dApps-økosystem positionerer FIL som et projekt med massivt potentiale for fremtiden. Når efterspørgslen efter decentraliserede lagringsløsninger stiger, kan Filecoin (FIL) muligvis se betydelige gevinster i 2024.

Den 7. november 2023 handles FIL til $4.25. Analytikere forventer, at Filecoin (FIL) stiger til $4.72 inden årets udgang, understøttet af adoptioner og øget efterspørgsel efter tokenet.

NuggetRush (NUGX) Konvergerer P2E Gaming og Meme Coin Innovation

NuggetRush (NUGX) skiller sig ud som et blockchain-spil, der er omfavnet af en dedikeret fællesskab af entusiaster for at tjene (P2E) og NFT-entusiaster. Til forskel fra konventionelle meme-tokens og P2E-spil prioriterer NuggetRush (NUGX) opbygningen af et robust fællesskab og leveringen af konkrete realverdensfordele med særlig fokus på underprivilegerede nationer.

NuggetRush (NUGX) kører i sin kerne et spændende gameplay og et dynamisk marked, der giver investorer mulighed for at generere passiv indkomst.

Meme-tokens er avanceret for at tilbyde konkrete realverdensfordele ved at udnytte den nyeste teknologi i deres drift. Blandt de seneste tilføjelser til det avancerende rum er NuggetRush (NUGX).

NuggetRush leverer en spændende gameplay og potentiel indtægtsvækst, hvilket er tiltalende for investorer, der er interesserede i NUGX’s forskellige økosystem. Disse funktioner og komponenter gør denne token til en topkrypto at købe i dag.

NuggetRushs blockchain ICO er i øjeblikket i anden runde af sin pre-salg, hvor NUGX-tokens handles til $0.012. Investorer skal købe NUGX, før dens værdi stiger mod dens noteringspris på $0.020 for at nyde massive afkast på deres investering.

Alle disse funktioner, funktioner og vækstpotentiale forklarer, hvorfor Filecoin- og Litecoin-investorer vender sig mod det nye projekt.

Top  DogeStar: Den næste store meme-mønt i krypto-galaksen samler momentum

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button