Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

MINA Protocol Hårdt Ramt Efter Eksplosiv Stigning – Er Mina Protocol på Vej Mod Nul?

Is Mina Protocol Going to Zero? MINA Price Crashes 7% as This Other Coin Hits New Milestone – How to Buy?

MINA Protocol: Fra eksplosive gevinster til en tilbageføring

Efter en eksplosiv stigning på over 140% er Mina Protocol (MINA) pris nu faldet med 7% i en dramatisk retracementsbevægelse, hvilket får nogle panikramte investorer til at spørge, om MINA Protocol er på vej mod nul. Dette sker samtidig med et sammenbrud i 24-timers handelsvolumen, der steg til $1 mia. i løbet af den eksplosive stigning, før den faldt til det nuværende niveau på $82 mio.

Top 10 kryptovalutaer med størst stigning i de seneste 7 dage

Inden for de 200 mest værdifulde kryptovalutaer er Mina Protocol (MINA) placeret som nummer tre med en stigning på 59,20% i løbet af den seneste uge. Dette placerer MINA blandt de top 10 kryptovalutaer med størst stigning. Andre kryptovalutaer på listen inkluderer FLOKI med en stigning på 94,89%, PEPE med en stigning på 83,31% og TRB med en stigning på 55,66%.

MINA Prisanalyse: Tilbageføring efter eksplosiv stigning

MINA Protocol handles i øjeblikket til en markedspris på $0,62, hvilket repræsenterer en ændring på -4,93% i løbet af de seneste 24 timer. Efter tre dages konsolidering er MINA Protocol ved at finde en stabil base omkring $0,60, hvilket tyder på, at der stadig er bullish stemning på et højere niveau i forhold til sidste uge.

Baggrunden for MINA’s store stigning og tekniske styrke

MINA Protocol’s store rally blev udløst af en bredere markedskorrektion efter, at Bitcoin-prisen steg til det højeste niveau i 17 måneder som reaktion på BlackRoack’s spot ETF-ansøgning. MINA Protocol handler nu godt over både 20-dages glidende gennemsnit (20DMA) og 200-dages glidende gennemsnit (200DMA). Den stigende 20DMA tyder på, at der kan være en potentiel fremtidig “golden cross” formation, der kan udløse en anden stigning efter konsolidering.

Tekniske indikatorer: RSI og MACD

Selvom markedet konsoliderer, er RSI-indikatoren stadig betydeligt overophedet med en værdi på 69,43. Dette kan være et tegn på, at priserne kan falde yderligere. Dog viser MACD-indikatoren fortsat bullish momentum med en værdi på 0,0322, hvilket antyder, at konsolidering er mere sandsynligt end yderligere nedgang.

Potentielle prispunkter for MINA

Samlet set ser MINA Protocol teknisk stærk ud med mulighed for en anden stigning, hvis der sker en konsolidering ved det nuværende niveau, samtidig med at der ventes en “golden cross” fra de glidende gennemsnit. MINA har en upsidesupport på over $0,775, hvilket repræsenterer en potentiel stigning på 25,89%. På den anden side kan MINA’s pris potentielt falde til $0,50, hvilket svarer til et fald på 18,78%.

Meme Kombat: En ny favorit i mememønten

I mellemtiden vinder en ny mememønt presale kaldet Meme Kombat popularitet i den voksende mememøntscene. Meme Kombat er en dybt engagerende platform, der kombinerer nostalgisk gaming og GambleFi på en decentraliseret Web3-platform.

Hvad gør Meme Kombat unikt?

Meme Kombat tilbyder actionfyldte kampe mellem meme-karakterer i en spændende arena. Spillere kan satse på udfaldet af disse kampe og potentielt få attraktive belønninger. Projektet er bygget på tillid og gennemsigtighed og har endda planer om at gennemføre en sikkerhedsaudit af deres smartkontrakt.

Skab passive indtægter og spil mens du vinder

Ved at købe og stake Meme Kombat-tokenet ($MK) kan investorer drage fordel af en generøs årlig procentvis forøgelse (APY) på 112%. Stakede token kan bruges til at placere væddemål i arenaen, og jo mere en person deltager, desto mere kan de potentielt tjene. Meme Kombat bringer spænding og belønning sammen og tilbyder en unik mulighed for diversificering af investeringsporteføljen.

Konklusion

Mina Protocol og Meme Kombat er begge projekter, der tilbyder investorer mulighed for at drage fordel af den stigende popularitet og interesse for kryptovalutaer. Mens MINA Protocol konsoliderer sig efter en eksplosiv stigning, fortsætter Meme Kombat med at tiltrække opmærksomhed med sit unikke koncept og potentielle indtjeningsmuligheder for investorer. Vælg din strategi omhyggeligt og overvej dine investeringsmål, da kryptovaluta investering altid indebærer en vis risiko.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version