Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Monero’s pris falder 17% efter Binance delisting: Hvad betyder det for privat valuta?

Langfristige Bitcoin-Inhaber bleiben trotz Rallye entschlossen, das Angebot erreicht neue ATH

Monero pris falder efter delistning fra Binance

Prisen på Monero faldt med så meget som 17% i løbet af en enkelt dag, efter at Binance annoncerede, at de ville fjerne den private token fra deres platform. Binance har besluttet at fjerne fire tokens, herunder Aragon (ANT), Multichain (MULTI), Via (VAI), og Monero (XMR), som en del af en rutinemæssig gennemgang af standarder og brancheforandringer.

Monero rangerer 36. blandt kryptovalutaer med en markedsværdi på over $2,5 milliarder. Det handles sidst omkring $140,67 på handelstidspunktet. Monero er en type privatmønt eller en token, der er skabt til at tilbyde brugerne privatliv og anonymitet. Disse mønter inkorporerer visse funktioner, der sigter mod at øge anonymiteten og minimere sporbarheden. Disse funktioner gør det udfordrende at identificere afsenderen, modtageren og transaktionsoplysningerne.

Monero anvender også unik kryptografi for at garantere anonymiteten af sine transaktioner ifølge CoinGecko. I en æra præget af øget gennemsigtighed bliver appel af en token som Monero tydelig.

Delistningen af Monero fra Binance har skabt debat om privatmønter. Binance’s beslutning om at fjerne Monero har mødt kritik, da en bruger udtaler, at “Monero forsætter med at være en af de bedste privatmønter på markedet… eller måske nu uden for markedet. At Binance må fjerne det beviser bare denne kendsgerning.”

Binance er ikke alene om at fjerne privatmønter. OKX tog en lignende beslutning sidste år om at fjerne otte privatfokuserede mønter, herunder Monero, ZCash og Dash, med henvisning til manglende overholdelse af noteringskriterier.

Den øgede pres for at efterleve globale standarder og regulatorisk overensstemmelse samt bekymringer om potentiel involvering i kriminel aktivitet og den retlige status af privatmønter er typiske drivere af sådanne fjernelser.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version