Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Mulighed for oprettelse af ICO-portal i Hong Kong kan åbne nye muligheder for investorer og projekter

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

Hong Kong Securities & Futures Professionals Association foreslår oprettelse af ICO-portal

Den indflydelsesrige brancheorganisation Hong Kong Securities & Futures Professionals Association har foreslået etableringen af en initial coin offering (ICO) portal i byen.

Det fremgår af gruppens kommentarer til Hongkongs budget for 2024-25, der er rettet til finansminister Paul Chan Mo-po og vicefinansminister Wong Wai-lun.

Formålet med den foreslåede ICO-portal i Hong Kong vil være at fungere som en platform til gennemførelse af regulatorisk kompatible token-tilbud. Ved at skabe et kontrolleret miljø kan myndighederne mindske risici forbundet med svigagtige ICO’er, samtidig med at der tilbydes muligheder for legitime projekter til at skaffe finansiering.

Med en potentielt positiv markedstendens forude mener interessegrupper i branchen, herunder Hong Kong Securities & Futures Professionals Association, at en genoptagelse af ICO’er inden for et reguleret rammeværk kunne åbne nye muligheder for både investorer og projekter.

Selvom de konkrete detaljer om den foreslåede ICO-portal endnu ikke er fastlagt, vil dens potentielle lancering tilbyde en reguleret måde for token-udstedere at skaffe finansiering og for investorer at deltage i lovende blockchain-projekter.

ICO’er opstod som en finansieringsmetode i 2015, efter Ethereums lancering, og vandt betydelig popularitet. Ikke desto mindre stødte ICO-landskabet på tilbageslag på grund af talrige svindeltilfælde og overtrædelser af værdipapirreglerne. Hong Kong, der tidligere var en blomstrende knudepunkt for ICO-listinger, så sig nødsaget til at gennemføre regulatoriske tiltag for at fjerne mange tokens.

Mens security token offerings (STO’er), som er regulerede ICO’er, der opstod senere, ikke formåede at tiltrække betydelig investorinteresse i Asien, er branchelandskabet siden da udviklet sig.

## Hong Kong vil fremskynde godkendelsesprocessen for krypto-produkter

Skandalen omkring JPEX, der betragtes som potentiel den største økonomiske svindel i Hongkongs historie, har fået regeringen til at fremskynde godkendelsesprocessen for kryptoprodukter for at fremme overholdelse i branchen.

Ifølge OSL Compliance Exchange, en licenseret virtuel aktivplatform, har finansteknologiske løsningsudbydere vist interesse for de potentielle fordele ved at integrere tokeniserede platforme med banker i fremtiden. Denne integration kan udnytte offentlighedens tillid til banker og dermed lette væksten i den virtuelle aktivbranche.

I juni implementerede Hong Kong sin nye reguleringsramme for kryptovaluta sidste måned. De nye regler giver detailinvestorer mulighed for at handle med virtuelle aktiver, i stedet for at begrænse handel med digitale aktiver til professionelle investorer og handlende med mindst 1 million dollars i bankbare aktiver.

Som en del af de nye regler har SFC også begyndt at udstede licenser til kryptobørser. OSL og Hashkey Group er blevet de første kryptobørser i byen, der har modtaget licenser fra SFC. De nyder også krypto-til-fiat-konverteringstjenester fra ZA Bank, den største onlinebank i Hong Kong. Banken tillader brugere af handelsplatformene at hæve kryptodeponeringer i amerikanske dollars, hongkongdollars og kinesiske yuan.

For nylig ansøgte kryptobørsen Hong Kong VAEXC (VAEX) om en licens til en virtuel aktivhandelsplatform hos SFC.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version