Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Mysteriøse Transaktioner: Ripple Wale bewegen Millionen XRP på bare 24 timer

Total Value Locked steigt um 6 Milliarden US-Dollar und erreicht höchsten Stand seit zweieinhalb Monaten

I nattens løb den 8. januar blev der udført to transaktioner af XRP, som tiltrak stor opmærksomhed fra krypto-handlere. Den samlede mængde af XRP, der blev flyttet, var på imponerende 126,7 millioner token. Interessant nok blev en del af disse tokens overført fra Ripple selv, hvilket har fået spekulationerne til at blusse op i krypto-fællesskabet.

## Ripple Wale bevæger millionbeløb
Selvom XRP-kursen har været faldende, tog transaktionsvolumen af XRP kraftigt fart i løbet af kun 24 timer. Årsagen hertil var to store transaktioner udført af såkaldte “Whales” – individer eller enheder med store XRP-beholdninger. Ifølge Whale Alert, en platform der sporer store kryptotransaktioner, blev der overført en imponerende mængde på 126,7 millioner XRP. Mens den ene transaktion gik fra en ukendt wallet til kryptobørsen Bitstamp, blev den anden overført fra Ripple selv.

Værdien af begge transaktioner beløber sig til omkring 71,39 millioner USD, hvilket har fået brugerne til at udtrykke blandede meninger. Mens nogle betragter transaktionerne som et positivt tegn, udtrykker flertallet bekymring.

## XRP-kurs forbliver uændret
På trods af de markante transaktioner så det ikke ud til, at XRP-kursen blev påvirket i høj grad. I løbet af de seneste 24 timer har kryptovalutaen oplevet et fald på 1,48 procent og ligger nu på 0,5589 USD. På ugebasis har XRP tabt omkring 9,65 procent, og på månedsbasis er tallet endnu højere med et tab på 13,46 procent.

Selvom Ripple tidligere har annonceret flere partnerskaber med betalingsudbydere, har selskabet endnu ikke udtalt sig om de seneste transaktioner. Det kunne dog tænkes, at disse transaktioner har relation til forretningsaktiviteter med en af disse partnere. Dette er dog kun spekulation.

Med tanke på den stærkt negative kursudvikling og mangel på købekraft blandt investorer, er det stadig uvist, om XRP vil kunne imødekomme forventningerne i den nuværende markedssituation.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version