Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

NEAR erholer sig og stiger med 65% – Hvad driver opsvinget?

Total Value Locked steigt um 6 Milliarden US-Dollar und erreicht höchsten Stand seit zweieinhalb Monaten

NEAR erobrede en tidligere nedtur og steg med 65%

NEAR, den indfødte token af Near Protocol, kom sig efter en nylig nedtur, der så prisen falde til $3,409 den 6. september. NEAR formåede at komme sig inden for cirka tre uger og skubbede kryptovalutaens pristrend i en klassisk opadgående retning på grund af stigende accept.

## Teknisk analyse og prisudvikling

Ifølge data fra TradingView steg NEAR med næsten 65% i de sidste tre uger, efter at have brudt vigtige modstandsniveauer. Den tekniske analyse af NEARUSD-dagsgraf viser en bullish breakout fra en W-form, hvilket markerer begyndelsen på en ny fase af en opadgående trend. NEAR brød over det høje niveau fra den 24. august på $5,26, som svarer til Fibonacci-modstanden på 0,618. Efter at have testet modstanden, som derefter vendte til støtte, fortsatte NEAR stigningen.

Prisen for NEAR handles på $5,415 på tidspunktet for skrivning, ifølge data fra TradingView. Fremtiden kunne byde på en yderligere opadgående bevægelse, da analytikere forventer, at den vil sigte mod det næste modstandsniveau på $6,5.

### Sharding-Implementering og protokollens fremgang

En mulig årsag til NEARs stigning er implementeringen af Sharding i netværket. Sharding er en community-drevet cloud computing-platform, som sigter mod at løse blockchain-trilemmaet ved at tilbyde både skalerbarhed og sikkerhed uden at gå på kompromis med decentraliseringen.

On-chain-data viser en stigende accept af Near Protocol gennem nye projekter. Daglige transaktionsvolumener er steget med 42% mellem august og september, mens antallet af nye adresser på Near Protocol er steget med 30,8%. Total værdi låst (TVL) viser også en stigning på 34%, hvilket indikerer vækst i nettoværksaktiviteten.

Det øgede fokus på Near Protocol og det organiske vækstpotentiale tyder på en bæredygtig fremtid for platformen.

Exit mobile version