AltcoinsCardanoDogecoin

Nedgang i lanceringen af nye kryptovalutaer: Hvad det betyder for industrien

I de seneste data fra blockchain-sikkerhedsfirmaet CertiK er der blevet afsløret en bemærkelsesværdig opbremsning i oprettelsen af nye kryptokurver, med en hastighed der nu når sin laveste i tre år.

Ifølge data, der er delt af CertiK, rapporterede CoinDesk onsdag, at tredje kvartal så oprettelsen af de færreste nye tokens siden begyndelsen af 2021.

Datasættet blev udarbejdet ved hjælp af oplysninger fra CoinMarketCap, hvor memecoins – spekulative tokens uden klare anvendelsesformål – blev udelukket fra beregningerne.

I tredje kvartal i år blev der kun tilføjet 293 nye tokens, hvilket er et fald fra 366 i det foregående kvartal og 449 i samme periode for et år siden, rapporterede artiklen.

Faldet er især markant i forhold til toppen af kryptobølgen i fjerde kvartal af 2021, hvor CoinMarketCap-data viste, at der blev lanceret 1.261 nye tokens.

Det matcher de øvrige rapporter, der fremhæver udfordringerne, som kryptoindustrien stod over for under sidste års markedssvigt. For eksempel sagde en rapport fra Mike Novogratz’s digital asset management firma Galaxy Digital tidligere på året, at miljøet for krypto venture kapitalfinansiering stadig er “ekstremt udfordrende”, efter hvad der dengang havde været fem på hinanden følgende kvartaler med tilbagegang i finansiering.

Dengang sagde firmaet, at investeringsbeløbet markerede lavpunktet for den nuværende cyklus, og også det laveste beløb, der er investeret på kvartalsbasis siden Q4 2020. Miljøet for krypto-VC-finansiering forbliver “ekstremt udfordrende”, sagde Galaxy Digital dengang.

Kommentarer til CoinDesk om det langsommere tempo for token-lanceringer fra CertiK medstifter Ronghui Gu antydede, at opbremsningen i nye tokenlanceringer måske kan betyde en bredere tendens til forsigtighed inden for branchen.

“Det kan stadig være et tegn på en krypto-vinter, hvor alle har sat udvikling og lancering på pause, mens de venter på forårets ankomst,” blev CertiK medstifter og adjunkt i datalogi på Columbia University citeret for at sige.

Top  Dogecoin Kurs steigt um 32 % seit Tiefpunkt im Oktober: Neue Daten von IntoTheBlock enthüllen bullische Trends

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button