Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Neo afslører planer om udviklingen af en Ethereum Virtual Machine (EVM)-kompatibel sidechain til udvidelse af sine muligheder inden for decentral finans (DeFi)

Neo Develops EVM-Compatible Sidechain To Prevent MEV Attacks

Neo, den open-source blockchain-platform, har afsløret sine planer om udviklingen af en ny Ethereum Virtual Machine (EVM)-kompatibel sidechain med henblik på at udvide sine muligheder inden for decentral finansiering (DeFi) sektoren.

I en pressemeddelelse delt med CryptoNews afslørede Neo, at dens sidechain vil tilbyde fuld interoperabilitet med Neo N3 (Mainnet) og bevare nøglefunktioner fra Neo, herunder den delegerede byzantinske fejltolerance (dBFT) konsensusmekanisme.

Dette vil resultere i hurtigere transaktioner, forbedret skalerbarhed og øget retfærdighed inden for netværket. Udviklere vil også drage fordel af Neo-VM flersprogede udviklingsmiljø, der giver dem mulighed for at oprette smartkontrakter i deres foretrukne programmeringssprog.

DeFi er de seneste år blevet en fremtrædende applikation i blockchain-området. Imidlertid har truslen om miner-ekstraherbar værdi (MEV)-angreb kastet en skygge over dens potentiale.

Disse angreb udnytter gennemsigtigheden af transaktionsdetaljer i DeFi-transaktioner og fører ofte til problemer som front-running og sandwich-angreb.

For at imødegå disse bekymringer har Neo Sidechain-siden avancerede sikkerhedsforanstaltninger. Den giver mulighed for at “pakke” transaktioner, hvilket giver brugerne mulighed for at kryptere transaktionsindhold og metadata og beskytte følsomme oplysninger mod potentielle angribere.

Brugerne kan også anvende proxy-kontrakter for at forbedre privatlivet, skjule deres identitet og afskrække udnyttelse. Disse foranstaltninger kombineret med Neo’s dBFT konsensusmekanisme sigter mod at skabe et mere sikkert og retfærdigt handelsmiljø.

Neo’s grundlægger Da Hongfei sagde:

“I år påbegynder vi et nyt kapitel, når vi omfavner Hongkong og dets unikke position som porten mellem Øst og Vest og indvarsler daggryet for et mere åbent og proaktivt Neo-fællesskab.”

Mislykket

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version