Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ny lovgivning introduceres af bipartisan gruppe af senatorer for at bekæmpe deepfake svindel, ophavsretskrænkelser og data-drevet AI træning.

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

## Ny lovgivning introduceret til bekæmpelse af deepfake scams

En gruppe af bipartisan senators har introduceret en ny lov, der sigter mod at tackle deepfake scams, ophavsretskrænkelser og data-drevet AI-træning. Lovforslaget, der blev fremlagt for nylig, har til formål at adressere de stigende bekymringer omkring falske videoer og misinformation på internettet.

### Hvad er deepfakes?

Deepfakes refererer til manipulerede videoer, hvor kunstig intelligens bruges til at skabe realistiske falske optagelser af personer, der siger eller gør ting, som de faktisk aldrig har sagt eller gjort. Disse forfalskede videoer kan være yderst skadelige, da de har potentiale til at sprede falske informationer og skade en persons omdømme.

### Lovforslaget

Det nye lovforslag sigter mod at straffe dem, der skaber og distribuerer deepfake videoer med intentionen om at bedrage eller skade andre. Derudover vil loven også stramme reglerne om ophavsretskrænkelser, hvilket vil bidrage til at beskytte kunstnere og skabere mod misbrug af deres arbejde.

### Beskyttelse af personlige data

Et af de vigtigste punkter i lovforslaget er beskyttelsen af personlige data, der bruges til at træne AI-modeller. Med den stigende brug af avanceret maskinlæring og dataindsamling er det afgørende at sikre, at følsomme oplysninger beskyttes mod misbrug og uautoriseret brug.

### Konklusion

Det nye lovforslag repræsenterer et skridt i retning af at tackle de udfordringer, der er forbundet med deepfake videoer, ophavsretskrænkelser og data-drevet AI-træning. Ved at implementere strengere regler og straffe for dem, der misbruger teknologien, håber senatorerne på at skabe et mere sikkert og pålideligt online miljø.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version