Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Nye kryptovalutaer oplever eksplosive prisstigninger – men er de et godt investeringsvalg?

Biggest Crypto Gainers Today on DEXTools – TOKEN, SILKROAD

Bitcoin (BTC) er faldet tilbage fredag som følge af fortjenesteudtagning efter udsigterne til godkendelse af US-spot Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF), der skabte optimisme tidligere på ugen. Verdens største kryptovaluta handles nu lige over 33.500 dollars.

Dette betyder, at BTC er faldet med næsten 2,0% på dagen, hvilket markerer det største endagsfald i over to uger. Men det bekymrer ikke investorerne, da mange vil indrømme, at Bitcoin var nødt til at trække sig tilbage efter det imponerende gennembrud til nye årlige højder.

Selvom Bitcoin er faldet med næsten 5% fra denne uges højdepunkter over 35.000 dollars, er den stadig steget omkring 14% i de sidste syv sessioner og ca. 25% for måneden.

Håbet om godkendelse af US-spot Bitcoin ETF vil fortsat give optimisme om fortsat institutionel adoption. Den seneste rapport om digitale aktiver fra CoinShares viser, at der også i denne uge har været stor tilstrømning af midler til Bitcoin-investeringsprodukter, hvilket viser, at institutionerne i stigende grad deltager, selv uden ETF-godkendelser.

Men institutionel adoption er ikke den eneste faktor, der støtter Bitcoin lige nu. Der er også spænding omkring, at Bitcoin er blevet uafhængig af aktierne og oplever en stor stigning denne måned i modsætning til store fald for aktiekurserne i USA. Dette understøtter den voksende påstand om, at Bitcoin er et sikkerhedsaktiv på linje med guld, hvilket flere og flere Wall Street-ledere som BlackRocks Larry Fink har gentaget i år.

De seneste inflationsdata fra USA har ikke ændret forventningerne om, at den amerikanske centralbank (Federal Reserve) vil holde rentesatserne høje i lang tid, som følge af den fortsat stærke økonomi og den stadig høje inflation. Federal Reserve vil opdatere sin vejledning til markedet på næste uges møde, og denne forventede høgne besked bør holde aktierne under pres og amerikanske obligationsrenter på høje niveauer tæt på flerdages topper.

Men Bitcoin og kryptosektorens generelle overpræstation på trods af de fortsat tøffe makroforhold antyder, at kryptoinvestorer i højere grad fokuserer på positive krypto-relevante fundamentale faktorer (adoption osv.) snarere end den makroøkonomiske situation.

Hvad angår andre store alternative kryptovalutaer fredag, er XRP (XRP), Solana (SOL), Cardano (ADA) og Dogecoin (DOGE) flade eller lavere, men de holder også fast i betydelige gevinster for ugen.

Når de etablerede kryptomarkeder konsoliderer sig efter en solid opgang, vil handlere sandsynligvis fortsætte med at vende sig mod de meget illikvide ‘shitcoin’/’memecoin’-markeder i jagten på større mulige bevægelser.

Her er nogle af de bedste ‘shitcoins’ med lav markedsføring ifølge DEXTools.

TokenFi ($TOKEN)

En nyoprettet token ved navn TokenFi ($TOKEN), som hævder at være en del af en platform af samme navn, der “sigter mod at forenkle processen med krypto og aktietokenisering og på sigt blive den førende tokeniseringsplatform i verden”, har oplevet en eksplosiv stigning fredag.

Tidligere på dagen steg den med 14.000% på få minutter, og den har nu en markedsværdi på over 35 millioner dollars ifølge DEXTools.

En sådan stigning er meget mistænkelig, og $TOKEN har tre bekymrende aspekter ved sin smartkontrakt ifølge DEXTools’ sikkerhedsaudit, herunder potentiel risiko for bedrag, modificerbar skat og risiko for eksterne opkald.

Investorer bør være meget forsigtige med denne token, da den let kan være en scam-token.

SuperMariaPorsche911Inu ($SILKROAD)

En ‘shitcoin’ ved navn SuperMariaPorsche911Inu ($SILKROAD) er steget med over 250% inden for de sidste 24 timer, hvilket gør den til en af de bedste ‘shitcoins’ på markedet fredag ifølge DEXTools.

Dens markedsværdi lå sidst på omkring 330.000 dollars med en handelsvolumen på 24 timer på over 500.000 dollars, og den har over 1.100 indehavere.

Tokenen har ingen bekymrende aspekter ved sin kontrakt ifølge DEXTools’ sikkerhedsaudit, hvilket tyder på, at det ikke er en scam.

Dog har sådanne ‘shitcoins’ ingen grundlæggende værdi, og investorer bør derfor være meget forsigtige med at investere i dem, da de måske ikke kan få deres investering tilbage, hvis andre investorer beslutter sig for ikke at investere i ‘shitcoin’en.

Alternative kryptovalutaer at overveje

Shitcoins kan give enorme potentielle afkast, men de medfører også stor risiko.

For dem, der leder efter en højere sandsynlighed for kortsigtede gevinster, er en alternativ højrisiko, højafkast-investeringsstrategi at deltage i “crypto presales”.

Dette er, hvor investorer køber tokenene fra nye krypto-projekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse token bliver næsten altid solgt billigt, og der er en lang historie om presales, der giver enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske hold bag sig og en stor vision for at levere en revolutionerende krypto-applikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkast-forholdet for deres presale-investering meget godt.

Holdet på Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorerne.

Her er en liste over de 15 bedste kryptopresales i 2023 ifølge projektet.

Se de 15 kryptovalutaer.

Disclaimer: Krypto er en højrisiko aktivaklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version