AltcoinsCardanoDogecoin

Nye studier viser: Risiko og potentiale i crypto donationer til velgørenhed

En ny undersøgelse offentliggjort denne uge fra en samling af fire amerikanske erhvervsforskere fremhæver de potentielle muligheder og risici, donorer og velgørende organisationer står over for, når de håndterer donationer i form af kryptovalutaer.

Den “spillers fejlslutning”

I særdeleshed udforsker papiret, hvordan kryptovalutadonorer ofte bliver ofre for den “spillers fejlslutning,” en forkert antagelse om, at hvis en bestemt begivenhed er sket hyppigere i fortiden, er den mindre tilbøjelig til at ske i fremtiden (og omvendt). I bund og grund er “spillers fejlslutning” baseret på ideen om, at tidligere resultater kan indikere sandsynligheden for fremtidige resultater, på trods af at de to er fuldstændigt adskilt fra hinanden.

For eksempel fandt forskerne, at “deltagerne er mere tilbøjelige til at blive aktiveret til at donere, når de har oplevet nylige tilbagegange i formueværdi,” idet de tror, “at markedet vil stige i fremtiden” efter disse tilbagegange.

Hvordan hastværk påvirker donationer

Forskerne fandt, at deltagerne’s afhængighed af den “spillers fejlslutning” “forstærkes, når de står over for presserende donationsovervejelser.”

“Kryptovalutaindehavere er ganske fortrolige med handel baseret på hastværk, da de forsøger at undgå at gå glip af kortsigtede gevinster, der muligvis udløber hurtigt på grund af kryptovalutaernes uforudsigelige natur,” lyder det delvist i papiret.

Erhvervsforskerne hævder, at velgørende organisationer, der accepterer donationer i kryptovalutaer, kan nyde godt af at time appelbønnerne med markedets strøm for at maksimere donationer.

“Følgelig bør velgørende organisationer overveje at integrere en hastværksramme i deres appel om kryptodonationer,” hævder forskningen.

En krypto-filantropi-boom

Ved at kombinere forskning fra forskere på Boston University, Indiana University, University of Colorado i Boulder og University of New Mexico er studiet det første af sin art og udforsker krydsfeltet mellem “investoreres opførsel, donoers opførsel og hastværkappel.” Erhvervsforskerne håber, at fremtidige studier kan bruge deres arbejde som en “byggesten” til fremtidig forskning.

Top  Celestia, PancakeSwap og THORChain stiger markant - Her er de bedste kryptovalutaer at investere i nu

“Regulatorer, beslutningstagere og fundraisere bør udvikle en klar forståelse af faktorer, der påvirker kryptodonationer,” hævder de.

Ifølge et nyligt krypto-filantropiselskab, The Giving Block, fandt, at den gennemsnitlige krypto-donation var over 31 gange større end den gennemsnitlige online gave størrelse i non-profit sektoren.

Siden sin grundlæggelse i 2018 har The Giving Block behandlet over $125 millioner i donationer. Selskabet forventer at overgå $1 milliard i donationer inden 2027.

fejl

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button