Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Nyt memecoin Meme Moguls spås at blive den næste store rally inden for kryptovaluta-verdenen

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

I dag lanceres der masser af memecoins, men de fleste når aldrig rigtig nogen vegne eller pumper en uge for så at dø ud. Så medmindre du er meget tidligt ude og er sikker på, at tokenen er ægte, kan du ende med at tage en tur nedad. GROK, nogen? (Der er cirka 20 af dem opført på Dextools.io lige nu).

Vores analytikere har dog opdaget en ny mønt, der er spændende og endnu ikke er lanceret. Vi tror, at denne krypto har potentiale til at gøre en Dogecoin- eller Pepe-stil rally, og den har reel værdi i den virkelige verden, i modsætning til flertallet af memecoins.

## Dogecoins vej til berømmelse
Som så meget andet inden for krypto kommer Dogecoins succes ned til, at den var tidligt ude, og at den erobrede hjerterne hos mange i kryptofællesskabet.

Dette skyldtes delvist, at den blev brugt til en tippe-bot på Reddit for længe siden. Senere blev den pustet op af støtten fra milliardæren Elon Musk.

Selvom Dogecoin ikke rigtig har set nogen udvikling i lang tid, er den stadig en stor kapitalmønt, der ligger på 10. pladsen på listen over kryptoer efter markedsplacering – med en værdi på 10,5 milliarder dollars.

Dogecoin nåede sit all-time højdepunkt i maj 2021 på 0,731578 dollar, og selvom den i øjeblikket kun er omkring 0,07 dollar, er det stadig en stigning på 84.000% fra da den først blev opført på Coingecko i 2015. (Mønten blev faktisk lanceret i 2013, hvilket er bevis på, at for at være virkelig tidlig, skal du kende til mønter, før de lanceres på CoinMarketCap og Coingecko).

## Pepe toppede tidligere i år, men er stadig stærk
PEPE – mønten baseret på kikkerterne, der slog sit højdepunkt i april i år og gjorde millionærer natten over. På samme måde som DOGE er den nu 72% lavere end dengang, men stadig op med imponerende 2000% fra dens opføringsdato på CoinGecko.

I modsætning til Dogecoin er den dog i øjeblikket op med imponerende 73% på månedsbasis. Hvorfor er gevinsterne større end Dogecoin? Fordi Pepe er en mindre kap mønt, der ligger på 97. pladsen i markedsplaceringen på Coingecko. Dette betyder, at der er brug for mindre penge for at skubbe mønten opad – dermed vigtigheden af at være tidligt ude.

## Vores nye markedsbankende memecoin-valg
Så vi har fastslået, at for at tjene profit, har du ideelt set brug for en memecoin, der:
– Er ny
– Er pålidelig
– Fanger memecoin-fællesskabet

Det er disse ting, der får os til at være spændte på Meme Moguls. Meme Moguls er ikke bare en mønt, men et projekt, hvor folk vil kunne samles for at handle memecoins og NFT’er af memes.

Men der er mere – Meme Moguls har to spiltilstande planlagt. En er et kasino, og den anden er en fantasy trader-platform, hvor du konkurrerer mod andre medlemmer af fællesskabet.

Begge spiltilstande giver dig mulighed for at spille og tjene MGLS-tokens. Der er også flere andre måder at tjene på, fra at give likviditet, hvorfra du modtager gebyrer og specielle salgbare NFT’er, til at lære de bedste meme-alpha fra andre fællesskabsmedlemmer.

Men for nu er det, vi er mest bullish på, MGLS-tokenet i sig selv.

I fase 1 af pre-sale er det virkelig som at komme ind på DOGE eller PEPE helt fra starten. Fra hvad vi har hørt, er prisen sat til at lancere med 1000% herfra. Efter det, hvem ved, hvor højt det kunne gå, nogle siger yderligere 200%. Med det spændende udseende af platformen og tokenets nytte, føler vi, at dette i øjeblikket er den bedste måde at satse på hele mem-økonomien for livsændrende gevinster.

*Disclaimer: Teksten ovenfor er en annoncerende artikel, der ikke er en del af Cryptonews.com’s redaktionelle indhold.*

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version