AltcoinsCardanoDogecoin

Ondo Finance og Axelar lancerer Ondo Bridge: En ny måde at overføre tokens på tværs af blockchain-netværk

Tokenized secure note issuer Ondo Finance and Web3 cross-chain platform Axelar har lanceret Ondo Bridge, en cross-chain mekanisme designet til at lette nemme overførsler af Ondo tokens på tværs af blockchain-netværk.

“En bedre og sikrere yield-genererende stablecoin”

Efterspørgslen på bedre stablecoins vokser, og den er ikke begrænset til et enkelt Web3-økosystem,” sagde Nathan Allman, grundlægger og administrerende direktør for Ondo. “Ondo Bridge gør det muligt for os at imødekomme den efterspørgsel, uanset hvor den findes, med en overlegen og sikrere yield-genererende stablecoin.”

I april 2023 frigav Ondo Finance en USDY, “verdens første tokeniserede note sikret af amerikanske statskassen og bankindskud.”

“Crypto handler om finansiel inklusion, og vi er begejstrede for at tilbyde et yield-bærende produkt med moden finansiel struktur og investorbeskyttelse for både individuelle og institutionelle investorer,” sagde Nathan Allman, CEO for Ondo Finance, på tidspunktet for notens frigivelse. “USDY vil udvide universet af investorer, der ønsker at spare og bruge penge på en mere global og digitalt født måde ved at dele yield og give forbedret gennemsigtighed og sikkerhed over konventionelle stablecoins.”

Ondo Bridge vil understøtte udstedelsen af disse yield-bærende tokens og fremme likviditet samtidig med at sikre prisstabilitet.

“Real World Assets på en sikker og effektiv måde”

Derudover har Ondo Bridge et “brænd-og-mint” system, der tjener som en innovativ strategi til at mindske risikoen fra traditionelt wrappede aktiver.

“Vi har indgået et partnerskab med Axelar og inkorporeret deres topmoderne multi-chain kommunikationsprimitiver sammen med et nyt Ondo risikostyringslag for at hjælpe Ondo-tokenholdere med at bygge Real World Assets (RWAs) på en sikker og effektiv måde,” hedder det på Ondo Finances hjemmeside.

Top  Manglende institutionelle investeringer er en afgørende faktor for nedadgående bevægelse af XRP på kryptomarkedet

“Axelars programmerbare cross-chain platform vil muliggøre, at Ondo nemt og automatisk kan styre USDY-udbuddet ved at brænde tokeniserede repræsentationer af sine real-world assets (RWAs) på en kæde for at præge dem på en anden,” stod der i en pressemeddelelse om den nye teknologi.

“Værktøjer til at opnå bedre produkter for deres brugere”

Programmet, inspireret af Circles Cross-Chain Transfer Protocol, lover forbedret sikkerhed og prisstabilitet. Med support til over halvtreds blockchain-netværk vil Web3-platformen bruge sin egen cross-chain likviditet ruter, Squid, til at understøtte broen.

Ifølge DefiLlama er Ondo Financed værd over 200 millioner dollars. I øjeblikket vurderes USDY til over 35 millioner dollars.

“Native stablecoins foretrækkes frem for wrappede versioner, men at styre udbuddet på tværs af flere kæder er komplekst,” sagde Sergey Gorbunov, administrerende direktør og medstifter af Axelar Inc. “Sammen pionerer Axelar og Ondo en løsning, der giver stablecoin-innovatorer værktøjer til at opnå bedre produkter for deres brugere.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button