AltcoinsCardanoDogecoin

Oracle-medarbejder mistænkt for medvirken til hvidvaskning af 54 millioner dollars i kryptovaluta

En Oracle-medarbejder med et unikt nattelivs-karakter som underholder til fester er nu under efterforskning for hans angivelige involvering i et $54 millioner krypto hvidvaskningsskema.

Brian Krewson, der går under aliasset “Mr. Poto” under hans underholdningsgig, er endnu ikke officielt anklaget for kriminel aktivitet, men han befinder sig midt i en kontroversiel efterforskning.

Krewson Menes at Have Assisteret i Hvidvaskning af $54 Millioner i Krypto

Anklagerne kredser om Krewsons påståede hjælp til opbevaring og hvidvaskning af det betydelige beløb krypto for hans to associerede, Christopher Castelluzzo og Luke Atwell.

Begge Castelluzzo og Atwell blev dømt for kokainhandel i 2016 og modtog fængselsstraffe på henholdsvis 21 og 19 år.

Efterforskningen tyder på, at Krewsons deltagelse i denne kryptovaluta-operation strækker sig ud over blot udseendet, da han angiveligt har spillet en afgørende rolle i at skjule og flytte disse ulovlige midler.

Før deres indespærring drev Atwell og Castelluzzo en lukrativ narkotikahandelsvirksomhed, hvor månedlige kokainsalg angiveligt lå på mellem $2,5 millioner og $3 millioner.

Myndigheder Beslaglægger Over $50 Millioner i Krypto

Efterforskere opdagede, at Atwell søgte at sløre provenuet fra mørke-web-drugsalg, især på Blue Sky-markedet. Han hævdede, at en del af disse midler blev brugt til at erhverve en betydelig mængde ether, omtrent 30.000 tokens, der oprindeligt var værd $9.000, men nu er værd over $54 millioner.

Ifølge Justitsministeriet blev Krewson lovet en del af kryptoen for sin rolle i at beskytte den mod retshåndhævelse.

En betydelig del af beviserne mod Krewson kom fra fængselsopkald, som Atwell og Castelluzzo foretog til Oracle-medarbejderen. I et sådant opkald diskuterede de potentielle destinationer for at flytte kryptovalutaen, idet de overvejede steder som Malta eller Bahamas, selv om der ikke blev truffet nogen endelig beslutning.

Top  SEBA Bank AG Changes Name to AMINA: What Does this Rebrand Mean for Clients and Cryptocurrency Investors?

Trods de forsikringer, Krewson gav til sine associerede om sikkerheden af kryptovalutapungene, afslørede han til sidst pungens adgangskode, da politiet udførte en razzia på hans bopæl i juli året før.

Denne handling muliggjorde, at politiet overførte hele kryptovalutabeløbet til en pung kontrolleret af Justitsministeriet.

Krewson, der arbejdede som senior teknisk supportingeniør hos Oracle fra 2015 indtil for nylig, har ikke reageret på anmodninger om kommentarer vedrørende den igangværende efterforskning.

Castelluzzos forsøg på at få de midler, der blev beslaglagt under razziaen, tilbage var mislykket, og Justitsministeriets afdeling i New Jersey annoncerede for nylig den officielle beslaglæggelse af midlerne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button