Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Pastor skylder Gud for at befale en $3,2M krypto-svindel + flere krypto-nyheder

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

En religiøs leder og hans kone står tiltalt i Colorado for en krypto-svindel på 3,2 millioner dollars. Pastor Eli og Kaitlyn Regalado skabte, markedsførte og solgte en kryptocurrency kaldet INDXcoin til medlemmer af deres kristne samfund. Men ifølge anklagerne havde de ingen erfaring med kryptovaluta, da de udgav INDXcoin, som var ulikvid og praktisk talt værdiløs. Svindelen førte til, at investorerne mistede millioner, mens Regalado-parret brugte pengene til at støtte deres luksuriøse livsstil.

Mens pastor Regalado hævder, at han handlet i Guds navn og fulgte guddommelig vejledning, betegnes INDXcoin-svindelen som et udtryk for nul kryptovaluta-erfaring og en luksuriøs, ubekymret livsstil på bekostning af andre. Dette rejser spørgsmål om behovet for bedre regulering og beskyttelse af potentielle investorer mod krypto-svindel.

I en anden nyhed annoncerer Masa Network, en teamstøttet decentraliseret datamarkedsplads, at de har indsamlet 5,4 millioner dollars i deres Seed Fundraising Round, ledet af Anagram, stiftet af Solana Foundation-præsident Lily Liu og tidligere Polychain-præsident Joe Eagan. Masa Network har til hensigt at bygge en “Decentralized Google”, der vil give brugerne mulighed for at bidrage med deres data til nettet og få belønning i Masa’s native tokens.

I en tredje nyhed har kryptobørsen Bybit annonceret launchen af anden generation af deres ByBUIDLERs Program. Programmet skal hjælpe flere enkeltpersoner med at blive indflydelsesrige indholdsoprettende og fællesskabsinfluencerne inden for kryptoverdenen. Den første udgave af programmet, der blev lanceret i maj 2023, samlede 60 entusiastiske personer fra Vietnam, Afrika, Indonesien, Polen og Nigeria. Dette førte til en markant stigning i Bybits engagement på de sociale medier. Gen. 2 af programmet bringer forbedringer med sig, herunder udvidet rækkevidde til Europa og Australien, omfattende træning til deltagerudvikling og et nyt pointsystem. Deltagerne kan optjene point og potentielle belønninger, såsom eksklusiv merchandise, invitationer til private arrangementer og “betydelige bonusser”.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version