Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

PEPE Price Falder: Er Pepecoin på vej mod nul? Samtidig oplever et nyt meme coin en eksplosiv stigning i presale

Is It Too Late to Buy Near Protocol? NEAR Price Skyrockets 37% as Emerging Telegram Crypto Casino Raises $1.6 Million

Pepecoin (PEPE) gennemgår et tilbageslag, mens PEPE-prisen falder med -18%, men samtidig stiger en mærkelig ny meme-coin i forsalg

Pepecoin har været en af de største breakout-bevægelser i 2023 og gik offentligt i april samme år. Det blev hurtigt en af de mest handlede kryptokurser i året. Men de seneste måneder er Pepecoin blevet ramt af alvorlige prisfald, da kapital er skiftet til mere spændende muligheder. I en tweet fra november 2023 blev der fremsat forudsigelser om en bearish stemning med en forventning om en prisnedgang til $0.0000010.

PEPE-pris analyse: Pepecoin gennemgår et tilbageslag – Vil Pepe falde til nul?

I øjeblikket handles Pepecoin til en markedsværdi på $0.00000106, hvilket svarer til en ændring på -3.64% i løbet af de seneste 24 timer. Dette kommer i kølvandet på Pepecoins anden dag med faldende priser, hvor prisen bevæger sig mod et støtteniveau på $0.0000015. Selvom der var en stærk stigning på over 100% fra 20DMA-støtten i sidste uge, som gjorde oktober til en god måned for Pepecoin, formåede prisen ikke at nå modstandsniveauet ved den øvre trendlinje.

Enhver yderligere nedadgående bevægelse forventes at finde støtte ved historiske PEPE-prisniveauer eller ved den stigende 20DMA på $0.00000095. Samtidig er RSI begyndt at køle af efter et voldsomt oversolgt signal som følge af sidste uges aggressive rally. Nu står den på 57.56, hvilket tyder på, at PEPE-prisen vil konsolidere sig her og ikke falde yderligere. Dette syn afspejles også i mindre bullisk divergence fra MACD, som ligger på 0.00000001 som et tegn på styrke.

Samlet set antyder teknisk analyse, at det værste af Pepecoins tilbageslag er overstået, da der er stærk støtte nedadtil, hvilket begrænser risikoen for et yderligere fald. Prisen for Pepecoin har et kortsigtet mål på $0.00000123 (en potentiel stigning på 16%). Omvendt er der et kortsigtet mål på $0.00000095 (en mulig nedgang på 10.4%). Dette betyder, at risiko-belønningsforholdet for Pepecoin er 1.55, hvilket indikerer, at prisen ikke forventes at falde til nul foreløbigt.

Mens PEPE-prisen falder, når alternativt meme-spil når $1.13M i finansiering

Lad os nu vende blikket mod Meme Kombat, et spændende initiativ, der kombinerer memer, nostalgiske spil og GambleFi på en decentraliseret Web3-platform. Hvad er det, der gør Meme Kombat så interessant, og hvorfor bør potentielle investorer holde øje med dette forsalg?

Hos Meme Kombat kan spillerne placere deres væddemål på animerede kampe mellem karakterer, der appellerer til forskellige krypto-communities. Der er 11 forskellige meme-karakterer i sæson 1, og sæson 2 forventes at blive lanceret i december 2023. Projektet er decentraliseret, og ved hjælp af kunstig intelligens sikres det, at kampresultaterne er gennemsigtige og uforudsigelige.

Meme Kombat lægger stor vægt på gennemsigtighed og vil snart offentliggøre resultaterne af en kommende sikkerhedsgennemgang af deres smartkontrakt. Projektets grundlægger, Matt Whiteman, har en solid erfaring inden for krypto-området og har arbejdet med processdesign i to årtier og er COO for North Technologies. Hans åbne profil og projektets fysiske adresse i Amsterdam tilføjer troværdighed til Meme Kombat.

Tokenomics i Meme Kombat er også tiltalende for potentielle investorer. Ved at holde Meme Kombat-tokenet ($MK), der er prissat attraktivt til $1.667, er det muligt at deltage i en gavnlig økosystem. Med en generøs APY (årlig procentvis afkast) på 112% kan stakere ikke kun få passiv indkomst, men også bruge deres stakede tokens til at placere væddemål i arenaen. Denne dobbeltfunktionalitet – at tjene penge samtidig med at man spiller – adskiller Meme Kombat fra andre platforme.

Med den stadig voksende GambleFi-industri, hvor der er opstået succesfulde projekter som Rollbit, ser Meme Kombat ud til at have potentiale til at indtage denne lukrative markedsplads med sin innovative tilgang. Ved at kombinere memes, spil og blockchain præsenterer Meme Kombat noget nyt for kryptofællesskabet. Mens PEPE-prisen falder, kan investorer med interesse for at diversificere deres portefølje med et unikt projekt som Meme Kombat finde en god mulighed her. Så hold dig ikke tilbage og følg med i de seneste opdateringer på MK Telegram. Tag del i fremtiden for meme-baseret gaming og betting med Meme Kombat.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version