AltcoinsPolkadot

Polkadot Key Account BD Unit (PoKe): Den Schlüssel zu Großunternehmen und Regierungen finden – Wie Polkadot die Einführung von Blockchain-Technologie vorantreibt

Blockchain-technologien er ved at revolutionere virksomheder og regeringers måde at operere på. Med muligheder for udstedelse af obligationer, tokenisering af aktiver, forbedring af cybersikkerhed og opbygning af digital identitet på blockchain, har denne teknologi potentiale til at forandre mange aspekter af vores samfund.

I denne bølge af accept og vækst har Polkadot-økosystemet lanceret en ny non-profit initiativ kaldet Polkadot Key Account BD Unit, også kendt som PoKe. Finansieret af Web3 Foundation gennem deres Decentralized Futures Fund, har PoKe til formål at drive vedtagelsen af Polkadot i større virksomheder og regeringer.

PoKe er et samarbejde mellem Scytale Digital og KILT Protocol, og de har netop modtaget støtte fra Web3 Foundation’s Decentralized Futures Program. Dette program sigter mod at investere i projekter, der vil udvide Polkadot-økosystemet, uden at fokusere på øjeblikkelige gevinster.

En vigtig del af PoKe’s mission er at lette integrationen af Polkadot i vigtige organisationers infrastruktur, hvilket vil øge synligheden og nytten af Polkadot i en bredere sammenhæng. Ved at identificere og engagere potentielle institutionelle partnere gennem forskning, tilstedeværelse ved branchearrangementer og strategisk lobbyarbejde, ønsker PoKe at positionere Polkadot som den førende løsning til decentraliserede applikationer.

Selvom PoKe ikke forventer overskud i de første år på grund af deres non-profit finansieringsmodel, kan dette ændre sig baseret på succesen i de tidlige faser. I mellemtiden handles DOT til $5,89 og ligger på plads 15 på verdens rangliste med en markedsværdi på $8,462 mia.

Blockchain-teknologien har potentiale til at transformere måden, vi tænker og handler på, og med initiativer som PoKe kan Polkadot fortsætte med at være en pioner inden for dette område.

Top  Bitcoinprisen styrtdykker efter rygter om SEC's forsinkelse af spot-ETF-godkendelse

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button