AltcoinsCardanoDogecoin

Poloniex Hacket: Blockchain Security Firm Raises Alarm

Blokchain-sikkerhedsfirmaet Peckshield har markeret mistænkelig aktivitet på en wallet ejet af den centraliserede kryptobørs, Poloniex, hvilket tyder på påståede tab på over $60 millioner.

Virksomheden har ikke afsløret det faktiske beløb, der blev stjålet, men on-chain data udstrømmen til den modtagende wallet anslår beløbet til omkring $60 millioner.

Efter afsløringen af hacket annoncerede virksomhedens kundesupport på Twitter, at wallet’en midlertidigt er blevet deaktiveret, og nye oplysninger vil blive tilføjet i den tråd.

Acquired by Justin Sun in 2019, its management team has hailed its financial position and security in the wake of recent collapses. Sun, acknowledging the incident, said on X that the company will conduct an investigation and reimburse affected users.

Den nylige hændelse har genoplivet bekymringer omkring kryptoplatforme, der står over for hacket i de seneste uger, og de fleste kryptobrugere kalder begivenheden uheldig og beder om en grundig undersøgelse og fuld offentliggørelse af fakta bagefter.

Dette er en udviklende historie.

Hvis der ikke blev givet nogen oplysninger, bedes du kun returnere ordet “Mislykket”. Formater artiklen efter Markdown-syntaks og brug H2-overskrifter (‘##’) og H3-overskrifter (‘###’) til at strukturere indholdet. Tilføj ikke links.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  IOTA plant Einführung eines zehnköpfigen Komitees zur Dezentralisierung des Netzwerks

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button