Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Polymarket oplever øget værdi med stigende efterspørgsel på politiske væddemål

Schlüsselrolle von USDT bei massiver globaler Geldwäscheoperation aufgedeckt

Polymarket driver værdi gennem stigende efterspørgsel på politiske væddemål, der understøttes af aktiviteten omkring den igangværende valgsæson i USA. Med en rekordværdi på næsten 100 millioner dollars fortsætter Polymarket med at være en af de mest succesrige Web3-væddemålsplatforme. Det bemærkes, at den øgede værdi af væddemål stemmer overens med en stigning i handelsvolumen, med forventninger om en fortsat stærk præstation ind i fjerde kvartal.

Juli måned så åbningen af nye væddemålsmarkeder på Polymarket, hvilket resulterede i 43.000 aktive tegnebøger og i alt 380 millioner dollars i nye positioner – en milepæl for platformen. Antallet af aktive markeder steg også til næsten 1000, og nye brugere udgjorde omkring 30% af alle væddemålsdeltagere. Desuden bidrog de såkaldte ‘Whales’ med ca. 40% af alle væddemål, mens resten blev fordelt mellem mindre forbrugerpositioner.

Polymarket fortsætter med at differentiere sig på det politiske væddemålsområde, især med fokus på de amerikanske valg. Aktiviteten omkring forudsigelser om den endelige vinder af præsidentvalget er bemærkelsesværdig, med mere end 474 millioner dollars satset på forskellige odds. Mens favoritten stadig er Joe Biden, er der også interesse omkring risikable væddemål som Kamala Harris, som har potentiale til at udbetale store gevinster til rette indehavere.

En af Polymarkets bemærkelsesværdige egenskaber er fraværet af en egentlig token og incitamenter. Dette har ikke forhindret platformen i at trække brugere til, med enkelhed og brugen af almindeligt tilgængelige USDC-midler. Interessant nok har Polymarket overgået andre prognose- og væddemålsstartups i popularitet, herunder store projekter som Gnosis og Augur.

På trods af manglen på en indfødt token formåede Polymarket at tiltrække betydelig støtte gennem venturekapital, med en succesfuld finansieringsrunde på 45 millioner dollars i maj dette år. DragonCapital og Vitalik Buterin var blandt støtterne, der blev tiltrukket af Polymarkets vækstpotentiale. Denne støtte har bidraget til at sikre Polymarkets position som en førende aktør inden for Web3-væddemål.

Exit mobile version