AltcoinsCardanoDogecoin

Pro-crypto Congressman Tom Emmer seeks to limit SEC powers on digital assets.

Den amerikanske politiker, Tom Emmer, har taget skridt til at begrænse den amerikanske Securities and Exchange Commissions (SECs) beføjelser, når det kommer til at håndhæve lovgivning om digitale aktiver. Emmer har knyttet et ændringsforslag til HR 4664, også kendt som Financial Services and General Government Appropriations Act, der udgør den føderale budgetlov. Ændringsforslaget forhindrer specifikt SEC i at anvende midler til håndhævelsesaktiviteter relateret til digital aktivtransaktioner, indtil Kongressen vedtager fremtidig lovgivning, der giver agenturet eksplicit jurisdiktion på dette område.

Det er dog vigtigt at bemærke, at inklusionen af dette ændringsforslag i husets budget er underlagt potentielle revisioner under forligsprocessen inden endelig godkendelse.

Emmer mener, at Justitsministeriet, Finansministeriet og Finansministeriets Kontor for Kontrol med Udenlandsk Formue bør tage ansvaret for at adressere potentielle lovovertrædelser i den digitale aktivindustri, i stedet for SEC. Han giver udtryk for bekymring over, at SECs handlinger utilsigtet kan presse innovation og investeringsmuligheder inden for kryptosektoren til offshore-lokationer.

Republikanske lovgivere har presset på for reducerede bevillinger på tværs af forskellige føderale agenturer. F.eks. har repræsentant Tim Burchett for nylig foreslået et ændringsforslag om at skære lønnen til SEC-formand Gensler ned til $1. Burchetts forslag rettede sig også mod andre embedsmænd, der har mødt kritik fra GOP.

Det nuværende budget, der udløber den 17. november, vil blive forhandlet mellem Husets og Senatets forslag for at undgå en potentiel nedlukning af regeringen. Denne periode giver en mulighed for, at lovgivning om digitale aktiver kan vinde indpas, når Republikaneren Jim Johnson påtager sig rollen som taler i Huset.

Flere krypto-relaterede love afventer i øjeblikket opmærksomhed i Kongressen, herunder Financial Innovation and Technology (FIT) for the 21st Century Act, Blockchain Regulatory Certainty Act, Clarity for Payment Stablecoins Act og Keep Your Coins Act. Senator Ted Budd har for nylig introduceret Keep Your Coins Act, der sigter mod at garantere retten til at opretholde selvopbevaringswallets, og det er allerede blevet vedtaget af House Financial Services Committee.

Top  Spot Bitcoin ETFs: The Future of Crypto Investment is Here

Samtidig har bekymringer om den potentielle brug af kryptovalutaer til finansiering af terrorisme fået opfordringer til handling. Vicefinansminister Wally Adeyemo opfordrede Kongressen til at slå ned på sådanne aktiviteter under det årlige møde for Securities Industry and Financial Markets Association. Et brev, ledet af senator Elizabeth Warren og underskrevet af over 100 lovgivere, opfordrede også præsident Joe Bidens administration til at adressere den påståede rolle, som kryptovalutaer spiller i finansiering af terrorisme.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button