Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple-CEO diskuterer Japans Blockchain-Potenzial med japansk lovgiver

Aufwärtstrend von Bitcoin hält an – drei Gründe warum er noch nicht zu Ende ist

Ripple-CEO Brad Garlinghouse diskuterer Japans Blockchain-Potenzial

Ripple-CEO Brad Garlinghouse mødtes med det japanske lovgivende medlem Taira Masaaki under XRP Community Day for at diskutere Japans potentiale inden for blockchain-teknologi. Garlinghouse roste Japans engagement i at fremme krypto og fremhævede landets klare rammer og konstruktive politiske tiltag, der fremmer innovation og samtidig sikrer forbrugerbeskyttelse. Taira, en fortaler for Web3 og AI i det japanske parlament, bemærkede, at mødet sigtede mod at maksimere Japans evner gennem blockchain.

Ripple-CEO møder japansk lovgiver, diskuterer blockchain-potentiale

Ripple-CEO Brad Garlinghouse sagde, at Japan er “engageret i at fremme krypto” efter et møde med Taira Masaaki, et medlem af det japanske parlament fokuseret på Web3 og AI, under XRP Community Day på fredag. Mødet omfattede diskussioner om blockchainens potentiale for Japan.

XRP Community Day så deltagelse fra nøglepersoner inden for politik, finans og forretningsliv i Japan. Garlinghouse roste Japans “klare rammer og konstruktive politiske tiltag”, der fremmer innovation og forbrugerbeskyttelse.

Taira tilføjede i en oversat udtalelse fra japansk, at de diskuterede “hvordan man kan udnytte blockchain for at maksimere Japans potentiale.”

Brad Garlinghouse i Sydkorea

Garlinghouse afholdt også en pressekonference i Seoul, Sydkorea, sidste uge, hvor han kritiserede formanden for den amerikanske børsmyndighed (SEC), Gary Gensler, og påpegede, at retten afgjorde, at XRP i sig selv ikke er et værdipapir, hvilket er en afgørende sejr for kryptoindustrien. Ripple-CEO tvivlede på Genslers fortsatte lederskab og understregede teknologipolitikkens partipolitiske betydning op til de amerikanske valg. Ripple annoncerede også et partnerskab med Yonsei University for at fremme blockchain-forskning.

Direktøren fremhævede vigtigheden af det asiatiske marked og forklarede:

“Flertallet af alle XRP, der holdes på børser over hele verden, er i Korea og Japan.”

Ripples ekspansionsbestræbelser sigter mod Korea og Japan, hvor koreanske institutioner viser interesse for kryptobevarelse. Ripple-præsident Monica Long drøftede mulige partnerskaber med banker som Hana og Shinhan afhængigt af regulatoriske udviklinger.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version