Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple, Chainlink og IOTA går i front på markedet for RWA-tokenisering

Vechain gewinnt 21.000 neue Wallets an einem Tag – wird der VET-Preis folgen?

Ripple, Chainlink og IOTA leder vejen for RWA-Tokenisering

Ripple er positioneret til at blive den førende platform på markedet for tokenisering af RWA (Real-World-Assets), der potentielt når trillioner af dollars. Ripple har annonceret sin integration med Axelar, en programmérbar Web3-interoperabilitetsplatform, med visionen om at tiltrække trillioner af dollars i form af aktiver og kapital gennem deres XRP Ledger (XRPL).

## Prognoser for den stadig voksende markedsstørrelse

Brancheneksperter forventer, at markedet for RWA-tokenisering vil opleve en opblomstring, og prognoser peger mod et handelsvolumen på op til 5 billioner dollars inden 2030. Med fordelene ved blockchain-teknologi såsom decentralisering, gennemsigtighed og lave omkostninger, er den nye klasse af aktiver fyldt med investeringspotentiale. Ud over mindre spillere forsøger tre blockchain-projekter – Chainlink, IOTA og Ripple – at udforske det potentielt trillion-dollar-marked.

### Ripple: Integration med Axelar for RWA-Tokenisering

Ripple har skabt sig en fordel ved at samarbejde med et canadisk startup inden for RWA-tokenisering på XRP Ledger. Deres partnerskab med Axelar’s multi-signatur-kontrakt og 32 valideringsnoder vil sikre en sikker og effektiv tokenisering.

### Chainlink: Partnerskaber med finansielle giganter

Chainlink har nylig indgået partnerskaber med store finansielle institutioner som Citibank, HSBC og Goldman Sachs. Med potentialet for RWA-tokenisering til at nå 10 billioner dollars inden 2030, erkender Chainlink’s Niki Ariyasinghe vigtigheden af aktivt at integrere blockchain-teknologi i store virksomheders projekter.

### IOTA: Teknologiske fremskridt med IOTA 2.0

Den seneste lancering af IOTA 2.0 lover teknologiske fremskridt, der vil drive RWA-tokenisering fremad. Med en stigende efterspørgsel er IOTA’s udviklingsteam engageret i at imødekomme markedets behov.

## Ripple-leddet fremad

Ripple’s CTO, David Schwartz, mener, at RWA-tokenisering af ejendomme og råvarer vil være et centralt element i kryptoøkonomien. Med XRPL tilbyder Ripple beskyttede kreditter, der kan øge interoperabiliteten, skabe institutionel accept og omforme finanssektoren.

Ripple’s XRP Ledger var det første netværk, hvor en innovativ, af pantebreve sikret stablecoin blev introduceret i 2023. Denne banebrydende løsning skabt gennem RWA-protokollen revolutionerer pantebasede beskatninger og åbner op for nye produkter.

## En lys fremtid

Med et potentiale for et trillion-dollar-marked er der store indtjeningsmuligheder for alle. Chainlink, IOTA og Ripple oplevede alle en stærk stigning i værdi sidste uge, hvor Chainlink steg med næsten 20%, IOTA med 16% og XRP med omkring 15%. Disse projekter har potentiale til at forme fremtiden for RWA-tokenisering og blockchain-teknologi som helhed.

Find Chainlink News og opdateringer her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version