AltcoinsRipple

Ripple (XRP): Wer sind die größten Wale und wie beeinflussen sie den Markt?

I den kryptoverden forbliver Ripple (XRP) en magtfuld aktør. På trods af kampe med retssager og fluktuerende markeder er næsten en femtedel af de eksisterende mønter, dvs. cirka 20,7 %, på kun ti adresser. Den tilsyneladende ensidige fordeling forstørres yderligere, når man tænker på, at rangering elleve til halvtreds ejer yderligere 29,4 %. De resterende aktionærer udgør omkring halvdelen af det samlede XRP-udbud.

Det eventyr at undersøge, hvem der holder disse beholdninger, afslører i bund og grund lidt overraskende tal. Det er projektgrunderne Chris Larsen og Brad Garlinghouse samt flere centrale børser som Binance, Bitbank og Kraken.

Ved at arbejde på vegne af kunder over hele verden har disse ejere dybe lommer fyldt med hundredvis af millioner, der er fyldt med deres kunders forretninger med digitale valutaer som XRP.

Et dybere kig

Den enorme pool hos Binance skyldes i høj grad dets stilling som vogter af kundes indskud, der opbevares sikkert, indtil de er nødvendige, eller skal konverteres til likvide midler igen, og er dermed ansvarlig for næsten tre fjerdedele af hele variationen af BEP20-tokenet. Ifølge Coindex’s oplysende dataanalyse ejer de flertallet af mønterne på børserne.

![Top 10 XRP Whales (Source: Coindex)]

Når du pakker de fascinerende data ud, ser du, at de ti mest betydningsfulde adresser omfatter ca. 11.015.437.195 XRP. Det svarer til en markedsværdi på cirka 5,6 mia. dollars. Yderligere fyrre adresser kontrollerer en betydelig del: Disse halvtreds hvaler ejer tilsammen 13,2 mia. XRP. Det er næsten en tredjedel af det omløbende udbud.

Top  Stærk genopretning på kryptomarkedet: Her er de bedste ydedygtige shitcoins på Ethereum

Besiddelsen af Ripple-grundlæggerne

Når du dykker dybere ned i blockchain-universet, finder du yderligere interessante fakta om Ripple’s grundlæggere og deres betydelige møntbeholdninger, der hovedsageligt stammer fra Ripple’s grundlæggelsesfase.

Fra optegnelserne om den indledende tildeling fremgår det, at Larsen og medgrundlæggerne Jed McCaleb og Arthur Brito ved grundlæggelsen hver især modtog store andele på i alt omkring tyve milliarder. I de senere år er mønstrene imidlertid drastisk ændret, især på grund af retssager fra Securities and Exchange Commission (SEC), hvor de blev beskyldt for mulig ulovlig salg af værdipapirer, hvilket lammede potentielle salg.

Derudover førte den velkendte strid internt hos Ripple til, at McCaleb opgav sin stilling og tilbød sine tilbageværende beholdninger til salg, hvilket til sidst fandt en afslutning efter otte år.

Fordeling af XRP-udbudet

Det er vigtigt at vide, at størstedelen af ​​XRP-møntbeholdningerne forbliver i detailhandlernes hænder. Dette bliver tydeligt, når man tager i betragtning, hvor meget handelsvolumen der kommer fra børserne. Der er cirka otteogtyve adresser, der hver ejer mindst en halv milliard XRP og tilsammen kontrollerer mere end 20,2 mia. token – cirka 37,9 % af det samlede udbud.

Konklusion

Det er beroligende, at størstedelen af XRP-udbuddet tilhører små investorer, men det er værd at overvåge bevægelserne fra de førnævnte hvaler, da deres solidariske bevægelse teoretisk set kunne udløse store prisbevægelser for aktiverne.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button