Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripples XRP-Treuhandaktivität for den Ausverkauf im Februar

Polygon Labs und NEAR Foundation arbeiten für die Integration von zkWasm L2 Prover zusammen

Ripple forbereder sig på at frigive en betydelig mængde XRP i februar

Ripple har omkring 39,9 milliarder XRP, som for øjeblikket er låst på tillidskonti og ikke tilhører tokens’ omløbende forsyn. Den 1. februar frigav Ripple 1 milliard XRP til en værdi af 500 millioner dollars og beholdt 20% af det samlede beløb.

Månedligt frigiver Ripple yderligere 1 milliard token. Virksomheden beholder ofte kun en brøkdel til kassen og sælger resten ofte på markedet. Coinphony har fulgt disse frigivelser og identificeret mønstre, der påvirker aktivets langsigtede værdi.

I februar holdt Ripple, ligesom i de foregående måneder, 200 millioner XRP tilbage. Denne mængde har i øjeblikket en værdi på omkring 100 millioner dollars, idet hver token ved redaktionens afslutning havde en pris på 0,50 dollars.

Især forberedte virksomheden salgsaktiviteterne denne måned ved at sende de 200 millioner XRP fra “Ripple (22)” til “Ripple (1)”. Instituttet kontrollerer begge konti, hvor det første fungerer som en ulåst tillidsadresse, og det sidste som en likvid kasse.

På trods af disse frigivelser holder både “Ripple (22)” og “Ripple (23)” stadig 1 milliard XRP-tokens på tillidskonti, der udløber næste måned – den 1. marts 2024. Efter disse frigivelser bør markedet begynde at reagere på “Ripple (10)” og “Ripple (11)” i forberedelse til controllerens udløsninger.

Det er vigtigt at forstå, at Ripple normalt likviderer sine beholdninger på strategiske tidspunkter. I det væsentlige udgør afviklingerne en betydelig vægtning af tokens’ 24-timers handelsvolumen og kan påvirke den kortsigtede prisudvikling.

For nylig mistede medstifter og administrerende direktør for institutionen, Chris Larsen, XRP til en værdi af 112 millioner dollars gennem et hacket. Tokens’ pris reagerede negativt på forventningen om en afvikling, der havde en lignende nominel værdi som denne måneds reserver.

**Ansvarsfraskrivelse:** Indholdet på denne hjemmeside bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investering er spekulativ. Hvis du investerer, er din kapital i fare.

Bidraget til XRP-afviklingsalarm: Ripple forbereder sig på kæmpe februar-afvikling blev først vist på Coinphony.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version