AltcoinsCardanoDogecoin

Ritual sikrer åben adgang til AI-infrastruktur med 25 millioner dollars kapitalindsprøjtning

AI-platform Ritual modtog en kapitalinjektion på 25 millioner dollars i en Serie A-finansieringsrunde, ledet af Archetype med assistance fra Accomplice og Robot Ventures.

Virksomheden annoncerede på deres hjemmeside, at midlerne ville hjælpe med at “udvide vores team, begynde at vokse vores udviklernetværk, og begynde at sprede netværket.”

Ritual skitserede fem primære fokusområder i deres meddelelse: etablere et incitamentsbaseret netværk til at forbinde distribuerede computerenheder til AI-modelhosting, deling, inferens og forfining; udvikling af et API-lag til modeladgang; implementering af et bevislag for at sikre beregningsintegritet; fremhæve censurmodstand; og forbedre privatlivet.

En overflod af forbrugervenlige AI-teknologier er blevet frigivet til offentligheden det seneste år, især OpenAIs ChatGPT. Rituals mål er at søge åben adgang til den infrastruktur, der ligger bag den AI-innovation, fortalte virksomheden til Coindesk.

“Den store vision for Ritual er at blive skellingspunktet for AI i web3-rummet ved at udvikle Infernet [Rituals første produkt] til en modulær suite af udførelseslag, der interopererer med andre baselagsinfrastruktur i økosystemet, således at enhver protokol og applikation på enhver kæde kan bruge Ritual som en AI-coprocessor,” sagde Ritual i meddelelsen.

I meddelelsen påpegede start-uppen, at en begrænset mængde virksomheder i øjeblikket kontrollerer adgangen til chips, computerevner og de modeller, der driver AI-værktøjer. Ritual tilføjede, at organisationer har incitamenter til at afholde sig fra at gøre deres modeller open-source, på grund af manglen på “passende infrastruktur til at belønne dem for deres bidrag.”

Brugere har heller ingen indflydelse på styringen og ejerskabet af AI-virksomheder og -teknologi, hævdede Ritual.

“Konsolideringen af AI blandt en lille gruppe magtfulde virksomheder udgør en betydelig trussel mod teknologiens fremtid,” sagde Rituals medstifter Niraj Pant. “Vi grundlagde Ritual for at afslutte økosystemets afhængighed af de få, at åbne adgangen til denne kritiske infrastruktur, og sikre en fremtid med bedre AI. Ritual er det decentraliserede netværk, som økosystemet har brug for.”

Top  JPEX-skandalen vil ikke stoppe Hongkongs vision

Pant, en erfaren Web3-investor i virksomheder som EigenLayer og Solana, og medstifter Akilesh Potti, en maskinlæringsforsker, der blev quant-builder hos Palantir, samarbejdede i tre år hos krypto-investeringsvirksomheden Polychain Capital, før de launchede Ritual tidligere i år.

Virksomheden afslørede ikke en værdiansættelse for runden, men sagde, at de planlægger at lancere deres alpha-platform tidligt næste år.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button