AltcoinsCardanoDogecoin

Robinhood Planlægger at Introducere Cryptocurrency Trading i Europa

Robinhoods plan for at indføre kryptohandelstjenester i EU

Robinhood har afsløret planer om at introducere kryptohandelstjenester i den europæiske union (EU) i nær fremtid. CEO og medstifter Vlad Tenev offentliggjorde dette under virksomhedens tredje kvartalsregnskab.

I sin udtalelse sagde han: “Fremadrettet fokuserer vi stadig på at tilbyde førende produkter, der imødekommer langt flere af kundernes finansielle behov, øge markedsandele, udvide internationalt og fortsætte med at forbedre branchen.”

Selvom Robinhoods beslutning om at udvide sine kryptohandelstjenester ud over USA og ind i Europa uden tvivl er en betydelig udvikling, så faldt platformens samlede kryptohandelsindtægter. Tredje kvartalsregnskabet viste en nedgang på 26% i indtægter, fra $31 millioner i det foregående kvartal til $23 millioner.

Yderligere viser regnskabet en væsentlig nedgang på 55% i kryptohandelsindtægter sammenlignet med året før, ned fra $51 millioner i 2022. Derudover blev der påvist en ca. 11% nedgang i den samlede værdi af kryptoaktiver, der holdes på vegne af kunderne, faldende fra $11,5 milliarder i det foregående kvartal til $10,2 milliarder. Der var dog en stigning på 9% i forhold til året før, hvor værdien lå på $9,4 milliarder.

Ud over nedgangen i kryptohandel rapporterede Robinhood også et fald på 4% i den samlede indtjening fra det foregående kvartal, fra $486 millioner til $467 millioner. Virksomhedens tab på $85 millioner i tredje kvartal, svarende til et tab pr. aktie på ni cent, var under analytikernes forventninger på to cent.

I andet kvartal af 2023 registrerede Robinhood en fortjeneste på $25 millioner. Efter offentliggørelsen af regnskabet oplevede virksomhedens aktier en tilbagegang på op til 7,5% i eftermarkedet og nåede et niveau på $9,03.

Robinhods beslutning om at udvide sine kryptohandelstjenester til Europa følger efter tidligere planer om at træde ind på det britiske marked. Dette skridt repræsenterer en af virksomhedens mest ambitiøse krypto-relaterede initiativer siden introduktionen af sin kryptotegnebog i 2022.

Top  DogeStar: Hype or Hope? Exploring the Potential of the Newest Meme Coin Rivaling Dogecoin

Ikke mindst har Robinhood skaleret tilbage på sine tilbud i USA på grund af regulatoriske tiltag fra SEC. I juni sagsøgte SEC både Binance, verdens største kryptobørs, og Coinbase, den største kryptobørs baseret i USA. Kort efter fjernede Robinhood en række store tokens fra sin kryptohandelsplatform, som blev kategoriseret som værdipapirer i søgsmålene.

Derudover blev det rapporteret i august, at Robinhood og Jump Crypto, en stor markedsdeltager for krypto, afsluttede deres forretningsforhold. Jump Crypto havde tiltrukket SEC’s opmærksomhed på grund af sin involvering med Do Kwon, skaberen af TerraUSD.

Under et investormøde efter frigivelsen af tredje kvartalsregnskabet adresserede Tenev bekymringer vedrørende nedgangen på det krypto marked. Han udtalte, at virksomheden så det som en mulighed for at forbedre sin platform og kapaciteter. Tenev gav yderligere udtryk for sin tro på, at udvidelsen af kryptohandel til Europa, hvor der er regulatorisk klarhed, vil gøre det muligt for Robinhood at tilbyde en forskelligartet række aktiver i forhold til det amerikanske marked.

Han tilføjede, at denne ekspansion har potentiale for at præsentere virksomhedens kryptohandel for hundredvis af millioner af nye brugere. Med hensyn til det amerikanske marked udtrykte Tenev, at Robinhood afventer vejledning fra regeringen.

Han gav udtryk for bekymring om, at innovation inden for kryptomarkedet kunne tagesskygges af udviklingen i udlandet og understregede vigtigheden af at fremme innovation nationalt.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button