AltcoinsCardanoDogecoin

Roblox Overvejer at Tilføje Cross-Platform NFT’er: Hvad Betyder Det?

Roblox Overvejer tilføjelsen af Cross-Platform NFTs

Roblox, den populære gaming platform, overvejer at tilføje cross-platform NFTs i spillet ifølge grundlægger og CEO David Baszucki.

Baszuckis drøm

I et interview med CNBC udtalte Baszucki, at tilføjelsen af cross-platform NFTs i Roblox var “lidt af en drøm her.” Han nævnte, hvordan han forestillede sig, at genstande og NFTs kunne bevæge sig fra platform til platform.

Hypotetiske eksempler

Baszucki gav et hypotetisk eksempel, hvor en berømt person som musikeren Elton John lancerede begrænsede oplag af kapper til velgørenhed på Roblox. Han forestillede sig, at disse kapper kunne gå off-platform som NFTs, blive solgt og så vende tilbage on-platform.

Robux og økonomi

Robux, Robloxs in-game valuta, kunne også være en del af Baszuckis “genstande”. Roblox tjener hundrede millioner dollars hvert kvartal ved at sælge deres egen digitale valuta, som spillerne bruger til at købe genstande på deres lukkede platform.

I selskabets Q3 2023 indtjeningsmeddelelse blev det rapporteret, at de havde genereret $839.5 millioner i “bookings” i kvartalet, en stigning på 20% fra samme periode året før.

Platformens popularitet

Roblox er et af de mest spillede videospil i verden, især blandt yngre publikum, og antallet af brugere vokser stadig. Gamingplatformen, der tillader brugerne at både spille og skabe deres egne spil, har i øjeblikket cirka 70.2 millioner daglige aktive brugere siden Q3 2023, mens antallet af daglige aktive brugere er steget med 20% sammenlignet med november sidste år ifølge CNBC.

Robloxs tidligere tiltag

I april introducerede Roblox Limiteds, en ny kategori af virtuelt tøj på deres platform, som har en begrænset mængde til salg og kan videresælges, hvor en 10% royaltygebyr returneres til den oprindelige skaber ved hvert videresalg af et Limited-objekt.

Top  Er Cardano en overvurderet "Geisterkæde" eller en voksende blockchain-platform?

Nike og NFTs

Baszucki nævnte, at han forventede, at skaberne – uanset om det er Elton John, Nike eller andre, der laver digitale genstande – ville have en nøglerolle og en fair mængde kontrol i processen med NFTs. Nike har for nylig investeret i NFT’er og har lanceret en Web3-platform i november sidste år. Deres Nike-RTFKT non-fungible token kollektioner har genereret næsten $1.4 milliarder i handelsvolumen og $170 millioner i indtægter ifølge forskningsdata fra The Block.

Roblox eksperimenterer således med at tilføje NFTs på tværs af platforme for at udnytte den voksende popularitet og økonomiske potentiale i virtuelle aktiviteter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button