AltcoinsCardanoDogecoin

Sagsanlæg, ubetalte lønninger og bonusser: FTX Foundation-ansat kæmper tilbage mod påstande om 275.000 dollars.

Ross Rheingans-Yoo fra FTX Foundation har svaret på FTX’s påstand angående hans ubetalte lønninger og bonusser, der løber op i 275.000 dollars.

I en retsdokument fra den 13. november argumenterede foundation-personalet for, at han havde ret til 650.000 dollars, men kun blev betalt 375.000 dollars, hvilket efterlod en ubetalt saldo på 275.000 dollars fra hans løn i 2022.

Ifølge dokumentet hævder han, at pengene var forfaldne, før børsen søgte konkurs i 2022 efter sit berygtede kollaps, der førte til omfattende tab.

Yoo afviste gennem sine juridiske repræsentanter alle anklager og henviste til sin deltagelse i Sam Bankman-Frieds forbrydelser, idet han hævdede, at han ikke var en del af den indre kreds og ikke var klar over noget.

Dette kommer efter, at børsen sagsøgte Yoo og andre for at inddrive over 75 millioner dollars, som den hævdede gavnede sagsøgte uden FTX og Alameda Research. Han benægtede alle anklager og tilføjede, at Latona, det pågældende selskab, var en registreret non-profit i henhold til loven.

Ingen overtrædelse af ansættelsesvilkår, hævder Yoo

Hans juridiske repræsentanter hævdede unfair behandling af deres klient og hævdede, at han handlede i god tro som direktør for Latona uden mere, og at sagsøgerne var fuldt klar over dette, men fortsatte med at ride på Bankman-Frieds upopularitet.

Derudover hævdede de, at argumenter om at diskvalificere ham fra sine ubetalte lønninger på grund af en overtrædelse af en ansættelseskontrakt ikke gælder, da Yoo var ansat af FTX og aldrig klagede over nogen overtrædelse i sin tid hos virksomheden, hvilket forhindrer dem i at gøre det nu.

Top  Ripple-dommen skaber forhindringer for Sydkoreanske anklagere - eller muligheder?

Ifølge dokumentet delte han et dokument med sine initiale vilkår, der inkluderede en fast løn på 100.000 dollars og ret til 5.700 og 62.800 dollars som præ-petition løn og post-petition løn.

FTX’s modtræk forværrer Yoo’s problemer

Mens Yoo hævder ubetalte lønninger og bonusser for sin tid hos FTX Foundation, hævder virksomheden, at han var klar over visse udviklinger og handlede svigagtigt i donationer til flere livsvirksomheder.

Virksomheden sagsøgte Woo og andre for at have bistået og tilskyndet Bankman-Frieds handlinger i overførsel af aktiver til visse selskaber.

De hævdede også en overtrædelse af ansættelseskontrakter med angivelse af, at vilkårene stipulerer ansættelse som “Trader and Investment Associate”, hvortil der ikke er beviser for, at han udførte sådan arbejde for virksomheden.

Visse analytikere mener også, at han er blevet betalt fuldt ud, da han valgte delvis tilbagebetaling via optioner i tilknyttede selskaber, inden børsen søgte konkurs.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button