Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SBI VC Trade kündigt Einführung eines Validators für das XRP Ledger an

Chainlink BUILD Programm begrüßt Rollup.Finance zur Erweiterung der Infrastruktur

SBI VC Trade annoncerer XRP Ledger Validator
===========================================

SBI VC Trade, en datterselskab af den japanske finansgigant SBI Holdings, har netop lanceret en Validator til XRP Ledger (XRPL), ifølge en pressemeddelelse fra 10. maj. Virksomheden har aktiveret sin nodeoperation, og Validator-tjenesten er nu aktiv.

### Hvad er en Validator?
Validatoren på XRPL er ansvarlig for at bekræfte gyldigheden af transaktioner. En dUNL-Validator (Default Unique Node List) er en del af en udvalgt gruppe, der har betydelig indflydelse på Ledgerets funktioner.

### SBI-støtte og planer
SBI VC Trade stræber mod at blive en dUNL-Validator for XRPL, hvilket vil give dem større indflydelse på Ledgerets ændringer. Derudover planlægger SBI VC Trade at udarbejde undervisningsmateriale, der vil forbedre den japanske XRP-samfunds forståelse for XRPL-operationer og ændringsdetaljer.

SBI VC Trade understreger også SBI Holdings’ bidrag til XRPL-økosystemet. SBI Holdings annoncerede i januar deres hensigt om at udstede NFT’er på XRPL. Derudover lancerede SBI VC Trade flere kampagner sidste år for at styrke XRP’s tilstedeværelse på det japanske marked.

### Samarbejde og partnerskaber
SBI Holdings har et joint venture med Ripple kaldet SBI Ripple Asia, som udnytter RippleNet til at tilbyde overførselstjenester i over 70 lande. SBI Holdings ejer 60 % af dette venture, mens Ripple besidder de resterende 40 %.

Ripple har også indgået et partnerskab med HashKey DX, et tokiobaseret selskab i HashKey Group, fokuseret på at implementere forretningsløsninger baseret på XRP Ledger i Japan. Disse samarbejder er en del af SBI Holdings og Ripples fælles indsats for at styrke XRP’s tilstedeværelse og adoptering.

Exit mobile version